Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti mennyit híztatok...

Kismamik ti mennyit híztatok terhesség alatt eddig? Aggódom egy kicsit.

Figyelt kérdés
Most járok a 29. hétben és eddig 15 kg jött fel. Eléggé vizesedek. Nem igazán látszik rajtam, hogy ennyit híztam volna. A dokim annyit mondott, hogy figyeljek oda a súlyomra mérjem a vérnyomásomat (irjam is fel) és sószegény ételeket egyek. Sok fog még feljönni rám? Ha igen akkor ezvégett bentfoghatnak a kórházba (ha a vérnyomásom jo, de jönnek a kilok)Többször eszek keveset.
2013. júl. 24. 17:17
1 2
 11/17 Julie S ***** válasza:

Én is 29 hetes vagyok és eddig +8,5 kg. 173cm/58kg voltam induláskor, most vagyok 66,5kg. Én egyáltalán nem vizesedem és nem változtak a méreteim sem, csak a hasam és a mellem nőtt/nő.

Egyébként orvosa válogatja, hogy mennyire foglalkozik a súlyoddal és mit tart normálisnak.

2013. júl. 24. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
165 cm vagyok, 53 kg-val kezdtem, most 28 hetesen 56,5 jó ha vagyok este. Nekem meg azt mondta a doki, jó lenne, ha már elkezdenék hízni. Mondjuk én sem vizesedek szerencsére semennyit, de enni sem bírok annyit, mint régen, mert úgy érzem szétdurranok. Hát ez van se ez, se az nem jó nekünk :-)
2013. júl. 24. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a víz nem súlyfelesleg! Az könnyen le fog menni. Abból a 15-ből lehet, hogy csak 5-öt híztál ténylegesen.

Én 87 kilóval kezdtem, most vagyok 92 kg és 37 hetes. Szerintem relatíve fogytam is, én sem értem. A hormonok játéka ez, és mindenkinél mást okoz. Nálam most működnek jól a dolgok. Terhesség előtt meg folyamatosan híztam. :(

2013. júl. 25. 01:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Én 26.hetesen 11kgnál tartok.

Nem vizesedem,úgyhogy még arra sem tudom fogni.

Engemis nagyon zavar.Félek,hogy 20-25kg lesz belőle :-/

2013. júl. 25. 06:39
 15/17 anonim ***** válasza:
27 hétbe vagyok 10kg plusz kb. 170 cm dagas és 55 kg val kezdtem 64,5 kg és 65 kg körül vagyok! Nem nagyon látszik oriási pocak mellek 2 mérettel nagyobbak! De remélem már nem sok jön fel ! Nem vízesedek? Első baba
2013. júl. 25. 06:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És kitartást Nektek :)
2013. júl. 25. 11:43
 17/17 anonim válasza:
Most vagyok 28 hetes terhes és 0,5 kg-ot híztam eddig eszek rendesen mindent
2013. aug. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!