Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szégyenlősek vagytok a nőgyógy...

Szégyenlősek vagytok a nőgyógyász előtt? Akár szülés, vizsgálat közben, éreztetek igy?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amióta szültem, már nem.
2009. okt. 22. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szégyenlős vagyok! Szerintem túl intim az egész! Persze kibírom, de amikor mennem kell vizsgálatra, az nap tiszta ideg vagyok! Ezért sem mennék sosem sztk-ba! Elég ha a doki nézeget, nem kell, hogy egy ápolónő is leskelődjön! :) Egyik ismerősöm anyósa nőgyógyászaton ápolónő és z ismerősöm mindenkiről tudott mindent! Szerintem elég ciki ez!
2009. okt. 22. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szégyenlős vagyok. Már 7 éve járok ugyanahhoz a dokihoz, aki tényleg jó, de engem akkor is zavar.
2009. okt. 22. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az voltam, de terhes lettem, dokit váltottam és egyáltalán nem zavar mikor 20 percig széttett lábbal ülök a széken, még a férjem is bejön és UH-al hármasban megcsodáljuk a gyerekünket :) Lehet a szülés után megint szégyenlős leszek, nem tudom.

34h km :)

2009. okt. 22. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Amiota szultem azota nem vagok szegyenlos.
2009. okt. 22. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Korábban rettenetesen, előtte már egy héttel tiszta idegbeteg voltam. Amióta terhes lettem, mivel annyiszor kellett mennem, már kicsit belerázódtam.
2009. okt. 22. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a tini korom elmúltával már egyáltalán nem vagyok szégyenlős a dokinál. Vajúdás közben meg annyira lesz@rtam, hogy úgy takargatott a szülésznő. :p
2009. okt. 24. 21:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

NEkem sajnos sűrűn kellett nőgyógyászhoz járnom, mert állandóan begyulladtak a petefészkeim. Emiatt én már megszoktam és nem vagyok szégyenlős, nekem az a fontos, hogy meggyógyítson, ha beteg vagyok, amikor terhes voltam, akkor pedig a baba érdekeit néztem.

3hetes baba anyucija

2009. okt. 24. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!