A Tisza-tóban (Tiszafüred) fürödhetek 18 hetesen?
köszi!! (igen, a thermált is meggondolnám)
nem akarok órákat benne ázni, csak ha meleg lesz, le kellene hűteni magam.. talán az többet árthat.
Szerintem fürödhetsz nyugodtan, csak fokozatosan hűtsd le magad, ne ugorj fejest :)
A strandok sokkal de sokkal ártalmasabbak (mint ahogy azt előttem is írták)
Egy ismerősöm a 2. gyerekével volt 6 hós terhes és a velencei tóüban elkaott egy pertőzést és megindult a szülés. Nem volt 1 kg-os a baba... Napokig izgultak, hogy életben marad-e, sőt még az is kérdéses, hogy a késöbbiekben milyen probléma fog jelentkezni. Én meggondolnám, szerintem nem ér ennyit az egész. A szomszédom 28 hetes terhes és ő is ibírja fürdés nélkül ebben a dög melegben pedig lent vannak a Balcsin.
Dia
Szia.
Én a balatonban fürödtem a hétvégén, semmi gondom sincs, bár nem sokat. Volt utánna vizelet vizsgálat a védönőnél az is rendben. De van aki meg minden nyavaját összeszed.
Biztosan az is számit elötte mennyire volál az ilyenekre érzékeny. Vigyázz magadra.
Üdv.
17hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!