Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan egy órája folyamatosan,...

Lassan egy órája folyamatosan, de szakaszos erősségű mensiszerű fájásom van. Ez most az, hogy a baba feje beilleszkedik? Vagy valami komolyabb fájás? Josló?

Figyelt kérdés
holnap leszek betöltött 35 hetes! A sétától csökken a fájdalom!
2009. okt. 21. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem azért ha valami gyanúsat észlelsz jobb ha bemész a kórházba,mert még 2hetet legalább jó lenne ha bent marad ne az utolsóra hallgass inkább bent pár nap mint valami komplikáció,szerintem.De amit te leírsz az jósló én is pont ezt érzem és kb. azóta 34-35. héttől és most 38.hetes vagyok egyre gyakrabban vannak,csak nekem megkeményedik a hasam is.Boldog babavárást!
2009. okt. 22. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát één 31 hetesen 30 perces görcsökkel és folyamatos haskemenyedéssel rohantam a kórházba,nem érdekelt,h zavarok e vagy sem!És biztos vagyok benne,h 35 hetesen is ugyanezt csiálnám!inkább bent vagyok pár napot infúzióval csak legalább a 37.hétig maradjon ott bent!Nem szeretném inkubátorban látni,és aggódni h mi baja lesz később!És az ügyeletesek is (szülésznők,doki)azt mondták jól döntöttem,és hál istennek gyorsan!

még egyben vagyunk 34 hetesen

2009. okt. 22. 10:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a további válaszokat is. Szerencsére csak josló volt, mert ma megint nagyon fitt vagyok :-). Én úgy gondolom, hogy azért meg lehet különböztetni a komolyabb görcsöket bizonyos fájdalmaktól, de jó volt olvasni, hogy másoknál is így kezdőődik. Eddig nem volt semmi komplikáció a terhességemmel, ezért annyira nem parázok mindentől, de igaza van annak is aki már kórházba ment volna ennyivel, mert ugye sose lehet tudni, na meg hallottam már én is pár rémtörténetet... Mindenkinek minden jót és sok boldogságot! Ma a húspultnál azt mesélte egy nő, hogy ő otthon a kádban megszült mert olyan gyorsan jött a baba :-))), na ez durva- gondolta lazít egyet :-))) ugyis csak jósló fájás :-)))
2009. okt. 22. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!