Ma voltam 18 hetes ultrahangon és az van a papíromra írva, hogy lepény a mellső falon, jó helyen. Ez jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
2007. szept. 25. 18:26
1/7 anonim válasza:
Az, hogy a lepény a mellső vagy a hátsó falon van, egy dolog. Akkor lenne rossz, ha a méhszáj területére is érne (placenta praevia), ilyen esetben korai lepényleválás jöhet létre.
2/7 anonim válasza:
Már a leleteden is rajta van a válasz,mert ugy irja hogy "jó helyen",ha rossz hellyen lenne szóltak volna hidd el.
3/7 anonim válasza:
Most komolyan, egyesek miért kérdeznek hülyeségeket? Ha oda van írva, hogy jó helyen, na akkor vajon ez jó-e vagy rossz? Meg ha baj lenne, akkor nyilván szólnának. Másrészt meg az ilyen jellegű kérdéseket amúgy is az orvosnak kéne feltenni, ha már egy párszavas szöveget nem tud valaki értelmezni.
4/7 anonim válasza:
Nekem is a mellső falon van. Valószinüleg császármetszéssel fogunk szülni mert spontán nagyobb a vérzés veszélye.
18.hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy mellső fali lepénynél minden esetben császároznak.
Amúgy a kérdés nem hülyeség. Aki lehülyézett az biztos nem volt még orvosnál, és nem tudja hogy működik ammagyar egészségügy!
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nem császároznak minden esetben ha mellső fali a méhlepény. Nekem is mellső fali volt és természetesen szültem 2 hete. Csak az orvosnak kell tudnia szülés közben. Nem jelenti, hogy császározni kell majd feltétlen.
Ne aggódj az nem baj, ha mellső fali.
7/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy ez még nem ok a császárra! Annyi biztos, hogy melső fali lepénynél hamarabb kezd el látszódni a poci és nagyobb is mint egy hátsó fali lepény esetében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!