Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam 18 hetes ultrahangon...

Ma voltam 18 hetes ultrahangon és az van a papíromra írva, hogy lepény a mellső falon, jó helyen. Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
2007. szept. 25. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a lepény a mellső vagy a hátsó falon van, egy dolog. Akkor lenne rossz, ha a méhszáj területére is érne (placenta praevia), ilyen esetben korai lepényleválás jöhet létre.
2007. szept. 25. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már a leleteden is rajta van a válasz,mert ugy irja hogy "jó helyen",ha rossz hellyen lenne szóltak volna hidd el.
2007. szept. 25. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Most komolyan, egyesek miért kérdeznek hülyeségeket? Ha oda van írva, hogy jó helyen, na akkor vajon ez jó-e vagy rossz? Meg ha baj lenne, akkor nyilván szólnának. Másrészt meg az ilyen jellegű kérdéseket amúgy is az orvosnak kéne feltenni, ha már egy párszavas szöveget nem tud valaki értelmezni.
2007. szept. 25. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a mellső falon van. Valószinüleg császármetszéssel fogunk szülni mert spontán nagyobb a vérzés veszélye.

18.hetes kismama

2007. szept. 26. 06:30
 5/7 anonim ***** válasza:
19%

Én úgy tudom, hogy mellső fali lepénynél minden esetben császároznak.

Amúgy a kérdés nem hülyeség. Aki lehülyézett az biztos nem volt még orvosnál, és nem tudja hogy működik ammagyar egészségügy!

2007. szept. 26. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem császároznak minden esetben ha mellső fali a méhlepény. Nekem is mellső fali volt és természetesen szültem 2 hete. Csak az orvosnak kell tudnia szülés közben. Nem jelenti, hogy császározni kell majd feltétlen.

Ne aggódj az nem baj, ha mellső fali.

2007. szept. 27. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, hogy ez még nem ok a császárra! Annyi biztos, hogy melső fali lepénynél hamarabb kezd el látszódni a poci és nagyobb is mint egy hátsó fali lepény esetében!
2008. okt. 18. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!