12 hetes Hüvelyi uh után barnázás mennyire gyakori? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
8 hetesen is volt már barnázásom és kicsit megijedtem. meddig húzódhat a szextilalom?2013. júl. 22. 22:15
1/3 anonim válasza:
Sztem nem jellemzo. En 5-tol 11. hetig barnaztam es vereztem, de az uh nem okozott mar gondot, miutan elmult... Sztem menj vissza a dokihoz es szolj neki!
2/3 anonim válasza:
Nekem mondták, hogy előfordulhat hüvelyi ultrahang vagy hüvelyi vizsgálat után némi barnás folyás, de az orvosom hozzátette, hogy annak ellenére, hogy ez szinte mindig ártalmatlan jelenség, ő ragaszkodna ahhoz, hogyha ilyesmi előfordulna felhívjam és megvizsgáljon. Csak biztos, ami biztos alapon.
Én is ezt merem ajánlani. Egy telefon és egy látogatás férjen bele.
36 hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi ma du el is fogok menni.
2013. júl. 23. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!