6 hetesen mit fog látni a doki az uh-n? Mit kell látnia?
Figyelt kérdés
Péntekem megyek uh-ra és aznap leszek 6 hetes pontosan.2013. júl. 22. 19:14
1/8 anonim válasza:
Ha minden igaz egy nagy szívet fogtok látni. Ha csak 5 hetes és pár napos leszel akkor viszont csak petezsák lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért kérdezem, mert a lányunkkal 6+6 naposan voltam uh, neki már akkor vert a szíve, de most hamarabb megyek, mert tavaly volt egy vetélésem és aggódok,hogy minden rendben van-e! Akkor lehet már lesz szívhang is, annak nagyon örülnék! :-)
2013. júl. 22. 19:20
3/8 anonim válasza:
Én 6 hetes 3 naposan voltam akkor egy nagy szíve volt. Kár, hogy nem 1-2 nappal később mész mert akkor már tuti lenne szíve. Nekem is volt egy vetélésem ő lett volna az eső babánk, de most a másodikat várom és minden rendben van vele, szóval ne félj nem lesz semmi gond. Az előző babának mennie kellet, de a mostani biztosan ügyesen kapaszkodik és remélem, hogy valóban pont 6 hetes leszel az nap és szép nagy szíve lesz már.
4/8 anonim válasza:
szia! èn pont 6 hetesen voltam uh-on.Dobogott a kis szive :) tavaly nekem is volt egy vetèlèsem.Igy most elèggè izgulok,h minden rendben legyen.Remèlem minden jo lesz neked is!
5/8 anonim válasza:
En 5 hetesen es 5 naposan voltam, huvelyi ultrahanggal meg csak petezsak volt.
ma viszont 8 hetes es 5 napos vagyok es olyan kis picur lakik a pocakomban es dobog a szive:)
6/8 anonim válasza:
Nekem a 6 héten csak petezsák volt, 7. héten szívhang is.
7/8 anonim válasza:
Szia! Igaz, én 6+1 naposan voltam, de már látni lehetett a szívhangot, sőt a pici szívére is ráközelített a doki. Ilyenkor mindenképp látni kell az ép szélű petezsákot, benne a kis embriót. Leveszi a petezsák, szikhólyag méreteit, és a baba ülőmagasságát. Ha fejlett az UH, akkor már a végtagkezdeményeket is lehet látni. Boldog babavárást! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Csak petezsák volt, de teljesen jó a mérete! :-)
2013. júl. 27. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!