Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet 31. hetesen...

Mitől lehet 31. hetesen mensiszerű görcs de csak az alhas jobb oldalán ami kisugárzik a combtőre?

Figyelt kérdés
Nem állandó érzés, csak néha-néha előjön a nap folyamán. Ha beveszek egy magnéziumot elmúlik. Még jóslónak ez korai lenne,nem?

2013. júl. 22. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tágulsz,hiszen ilyenkor már kezd felkészülni a szervezeted a szülésre.Nem úgy értem,hogy előbb fog szülni.Nekem a második terhességemnél szinte az elejétől fájt mindenem.A derekam,a combcsont forgó.
2013. júl. 22. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nah en is hasonloakat erzek , es szinten 31 hetes vagyok:) nekem ugyan nem gorcsol, hanem tompan faj-olyan puffadasos erzes, es ugyanugy kisugarzik a combomba, valamint a labaimat neheznek erzem. Erdekes....szerintem novogetunk:)))
2013. júl. 22. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Az is lehet,hogy kezd beékelődni és kisugárzik a feszítő fájdalom.
2013. júl. 22. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. :-) De a 30.hetes uh-n már fejjel lefelé volt. Lehet nekem is inkább olyan tompa fájdalom, de nekem mensikor is olyan volt régen :-D
2013. júl. 22. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is van,nyugi ez nem azt jelenti hogy szülni fogsz!

Lehetnek jóslók is és azt is jelentheti hogy nyílik a méhszáj,nekem pl.valszeg azt jelenti.A multkori vizsgálaton Cx:2100 volt az állapota! tehát megrövidült és 1 újjnyira nyitva van a külső! 33hkm

2013. júl. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!