12 hetesen lehet felüléseket csinálni? Árthat a picinek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 18:43
1/7 anonim válasza:
A terhesség során semmifajta hasizom erősítő gyakorlatot sem ajánlott csinálni. Biztos vagyok benne, hogy a baba egyetlen percig sem élvezné, viszont károsodást nem hinném, hogy okozna.
2/7 anonim válasza:
Mért akarsz terhesen felülést csinálni? Nem szabad hasizomgyakorlatokat végezni!
3/7 anonim válasza:
Nem kéne.
De amúgy meg miért akarsz?
Nemsokára úgyis akkora pocid lesz, hogy amúgy sem látszana, hogy felüléseket csináltál valaha.
A terhesség nem erről szól. Lehet jól kinézni, lehet figyelni az alakra, lehet kismama tornázni, vagy kismama jógázni, de azért mindennek van határa. És a felülések szerintem már ezen a határon túl vannak. Bár kérdezd meg inkább a nőgyógyászt!
4/7 anonim válasza:
Ártani biztos nem árt,mert még nagyon pici.
De én nem csinálnám.
Az első terhességem legelején csináltam,de ő sajnos nem maradt meg.
Nem hinném,hogy ennek köszönhetően.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ártani árthat-e de h totál felesleges az is biztos. Ha belegondolsz logikusan tényleg nem sok értelme van, hiszen lassan úgyis gömbölyödni fogsz és akkor hova erősítenéd? :) Inkább más gyakorlatokkal tartsd magad fitten. :)
6/7 anonim válasza:
nem lehet, engem a doki egyenesen letiltott róla, meg az olyan gépekről is (elliptikus tréner mondjuk), ami a hasat is feszíti.
7/7 anonim válasza:
Szia! Én két nőgyógyászt is kérdeztem, mert jó ideje járok edzeni, de mindkettő azt mondta, hogy lehet óvatosan, meg amíg az ember úgy érzi. Annyi, hogy amióta babát várok kevésbé eröltetem, de szoktam csinálni apró felüléseket, hasizomgyakorlatokat, minden gond nélkül! 13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!