Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízás? Hosszú kérdés, lejjebb,...

Hízás? Hosszú kérdés, lejjebb, aki teheti, válaszoljon.

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok,szerintem sokat híztam.Nem a konkrét súlygyarapodás a probléma,hiszen le lehet fogyni majd szoptatás után,de az orvosom azt tanácsolta,hogy 12 kg-nál nem szabad többet hízni,mivel ez a terhesség végénél, és a szülésnél akár halálos kimenetelű is lehet. Nem étkezem túl magam, annyi eszek amennyi jól esik, tudom mi az elég.De nem szeretnék többet hízni. Mit tanácsoltok?Kevesebb szénhidrátot javasolt, és több fehérjét. Ezzel így jó is lennék?
2009. okt. 20. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 34. hetes vagyok és már 15kg-ot híztam. Nekem nem mondta, hogy baj lenne, bár tudom a 12-14kg a "normális".Nem zabálom magam tele, mégis hízok. Valaki ilyen fajta. Szerintem emiatt ne aggódj. Ne diétázz!!! Rengetegen szülnek 20-25-30kg súlyfelesleggel is és semmi gond nincs szülésnél.
2009. okt. 21. 00:38
 12/13 anonim ***** válasza:
hát igen nem tudom mi ez az új mánia a súllyal 13 éve szültem az első gyerekemet 18 kg híztam a dokit soha nem érdekelte mennyit szedtem fel mert egyébként minden rendbe volta második fiamnál ugyan ennyit 10 éve szépen lement utána ,most 38 hetesen 15kg tartok a doki minden alkalommal szol vigyázzak a súlyommal tartsak gyümölcsnapot!Nem értem mért jó a vérnyomásom nem vagyok vizes jó a cukrom !de hát neki ez a dolga hogy szóljon én meg meghallgatom.......
2009. okt. 21. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Döbbentem olvasom hogy az orvosok ilyeneket mondanak. Én 20 kg-ot híztam de soha meg sem mért a dokim, azt mondta hízzak csak, láttam rajtam hogy nincs semmi bajom és jól nézek ki. Az a 20 kg pár hónap alatt le is ment, vékonyan estem teherbe.
2009. okt. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!