Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
3 hete a barátommal szexeltünk de először kipróbáltuk milyen gumi nélkül de nem élvezett belém csak pár percig csináltuk gumi nélkül utána felhúzta. A menszeszem késik bár vérzési problémáim vannak így sajnos nemtudom megállapítani hogy azért késik és hányingerem sincs de fáradékony vagyok sokat eszem és a hüvelyi folyásom is igen csak sok lett mostanában.2013. júl. 18. 19:47
1/5 anonim válasza:
Igen, hiszen védekezés nélkül szexeltetek... Nem jártál biológia órára? Vagy olyan fiatal vagy még, hogy nincs is biológia órád? Hiszen manapság, ki tudja...
2/5 A kérdező kommentje:
2 percig csináltuk kb gumi nélkül..
2013. júl. 18. 20:01
3/5 anonim válasza:
Az lényegtelen meddig csináltátok gumi nélkül.
Bent volt és kész.Elég 1 mp is,mert a spermiumok nagyon gyorsak!
4/5 anonim válasza:
Azért ennyire nem könnyü teherbe esni föleg hogy nem beléd......
Bàr àltalàban aki nem akarja annak könnyen sikerül aki meg éveket "küzd " érte annak nem.Szerintem nyugodj meg,pàr nap mulva csinàlj tesztet sőt ha màr késik akàr most is csinàlhatsz.
5/5 anonim válasza:
szerintem csak nagyon ideges vagy és már ezért késik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!