Hogyan lehetséges, hogy 6 hetes terhes vagyok?
Utolsó mensim május 8.-a volt, szabályos 32 napos ciklusaim voltak mindig! Eszerint 9 hetesnek kéne lennem legalább! De ha nem is akkor fogant, a terhességi tesztem június 17.-én lett pozi, eszerint is már kb 8 hetesnek kéne lennem! Ennek ellenére tegnap voltam uh-on ahol pont 6+1-et mért a doki! 16 mm petezsák, crl 4,5 mm, szép szívműködés minden oké! Nem az aggódás miatt kérdezem hogyan lehetséges, hanem a kíváncsiság miatt, hiszen akkor ezek szerint kimaradt egy mensim és spontán peteérésből foganhatott a baba, de akkor is különös, mert akkor kb a peteéréstől számolva 7-8 nap múlva már pozitív is lett a 25-ös tesztem ami azért elég fura...
Totál összezavarodtam mikor is eshettem teherbe... :)
Azt mondod, nem aggódsz, csak kíváncsi vagy. Szerintem még ennyire sem érdemes ezen pörgetni magad. Jó, ha nem aggódsz, de ha már van szívhang, az nagyon sokat számít. Bár én is hallhattam volna!!!!
Ilyen fiatal terhességnél amúgy akár egy hét is nagyon sokat számít, ugyanis 1 mm-t nő egy hét alatt. Méret alapján most lehet, hogy 6 hetet mond a doki, de lehetséges, hogy a következő UH-n már korrigál, mert a növekedéséből teljesen más következtetést fog levonni. Van egy élő kis embriód :) Ez a lényeg! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!