Mikor teszteljek?
A múltkori ciklusom 30 napos volt,(de általában 28-29) Június 18-án jött meg előző hónapban.
Június 6-án és 11-én voltunk együtt a párommal.
A ciklus.hu szerint 15-én kellett volna megjönnie a menzeszemnek.
Mikor csinálhatok legkorábban tesztet????? Mit ajánlotok?
Holnap lesz a 31. napom...
Drukkolok a holnapi tesztelésnél Neked:)
Viszont akkor lehet, hogy holnap reggel én is megcsinálok egyet...
Csak el vagyok keseredve, mert érzem ugyan azokat a fájdalmakat amiket szoktam menstruálás előtt:(((
Hát én is megfogadtam, hogy olyan türelmes leszek, hogy ihaj....:)
Kérdező, nagyon hasonló a ciklusunk, talán válaszoltam is neked egy másik kérdés alatt.
Nekem június 19-én jött meg, ciklusom 17. napján volt ovum, az július 5-e volt. Ma/holnap kéne megjönnie elvileg. Kedden csináltam tesztet, ide fel is raktam a képet, és mindenki egyértelműen pozitívnak látta. Azóta is tesztelek reggelente, pozitív, talán a mai erősebb is lett. 10-es érzékenységű tesztet használtam.
Nagyon drukkolok neked, remélem pozitív lesz. Ha van 10-es teszted, akkor holnap reggeli pisiből használj el egyet. Ha 25-ösöd van, én azt javaslom vár inkább szombat reggelig.
Ma csináltam egy tesztet és negatív lett... én is akartam várni, de azt mondták már csinálhatok.
Akkor várok még türelmesen, remélve, hogy nem jön meg. De érzem a fájdalmakat:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!