Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

A múltkori ciklusom 30 napos volt,(de általában 28-29) Június 18-án jött meg előző hónapban.

Június 6-án és 11-én voltunk együtt a párommal.

A ciklus.hu szerint 15-én kellett volna megjönnie a menzeszemnek.

Mikor csinálhatok legkorábban tesztet????? Mit ajánlotok?

Holnap lesz a 31. napom...

2013. júl. 17. 22:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, véletlenül a teherbeesés helyett a terhesség kategóriába írtam:(
2013. júl. 17. 23:02
 2/13 anonim ***** válasza:
A nemvárt napján már csinálhatsz. Kiváncsi vagyok. Én holnap csinálok reggel bár nekem már volt pozitív tesztem csak nem láttak semmit az UHn még. Drukkolok neked.
2013. júl. 17. 23:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Már nyugodtan csinálhatsz.
2013. júl. 17. 23:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Drukkolok a holnapi tesztelésnél Neked:)

Viszont akkor lehet, hogy holnap reggel én is megcsinálok egyet...

Csak el vagyok keseredve, mert érzem ugyan azokat a fájdalmakat amiket szoktam menstruálás előtt:(((

2013. júl. 17. 23:16
 5/13 A kérdező kommentje:
és természetesen gratulálok :)
2013. júl. 17. 23:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor most nem kell megvárnom azt a bizonyos 14 napot?
2013. júl. 17. 23:24
 7/13 anonim ***** válasza:
milyen 14 napot?
2013. júl. 18. 07:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ráérsz a mensi elmaradása után 1 héttel is tesztelni. Ha azon a napon tesztelsz, amikor meg kellene jönnie a mensidnek, az még téves eredményt mutathat. A teszt ebben az esetben lehet negatív, holott lehet, hogy terhes vagy, csak túl korán teszteltél. Ugyanakkor ilyenkor nagyon gyenge lehet még a 2. csík, ami megint kételkedést mutathat, hogy akkor most ott van a csík vagy nincs. Ha van türelmed, akkor várj 1-2 hetet a mensi elmaradása után, ha terhes vagy, akkor már szép erős lesz a 2. csík is, ami biztos eredmény már.
2013. júl. 18. 07:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát én is megfogadtam, hogy olyan türelmes leszek, hogy ihaj....:)

Kérdező, nagyon hasonló a ciklusunk, talán válaszoltam is neked egy másik kérdés alatt.

Nekem június 19-én jött meg, ciklusom 17. napján volt ovum, az július 5-e volt. Ma/holnap kéne megjönnie elvileg. Kedden csináltam tesztet, ide fel is raktam a képet, és mindenki egyértelműen pozitívnak látta. Azóta is tesztelek reggelente, pozitív, talán a mai erősebb is lett. 10-es érzékenységű tesztet használtam.

Nagyon drukkolok neked, remélem pozitív lesz. Ha van 10-es teszted, akkor holnap reggeli pisiből használj el egyet. Ha 25-ösöd van, én azt javaslom vár inkább szombat reggelig.

2013. júl. 18. 09:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Ma csináltam egy tesztet és negatív lett... én is akartam várni, de azt mondták már csinálhatok.

Akkor várok még türelmesen, remélve, hogy nem jön meg. De érzem a fájdalmakat:(

2013. júl. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!