38ik heten nyilallo fajdalom a medencebe?
Figyelt kérdés
Neha,nem rendszeresen erzek furcsa nyilallast agyek tajekon a medenceben,valyon mitol van,mi lehet?2013. júl. 17. 16:05
1/3 anonim 

válasza:

A medencêd körüli fájdalom oka lehet, hogy készül fel a szülésre.
Avagy jósló fájások is lehetnek.:-)
Könnyű szülést!
2/3 anonim 

válasza:

Ez teljesen normális érzés ennyire a végén.Mivel a babád még hízik,valószínű,hogy még nő a méhed és a szalagok még mindig nyúlnak,na meg a babád most már ereszkedik egyre lentebb mivel be van fordulva(normál esetben),készül a szülésre.
Nekem olyan nagymértékű medence fájdalmaim voltak az utolsó 1 hónapban,hogy szintem nem tudtam lábra állni az ágyból!!Nem tudtam lépcsőzni,még lépni is alig.Úgyhogy te még szerencsés is vagy,hogy csak nyilall nem pedig fáj is.
De ez már lehet jósló is,ahogyan az előttem szóló is írta.
3/3 anonim 

válasza:

Tágul a medencéd. Elöl a szeméremcsontnál van egy egyébként fix ízület,ami ilyenkor felpuhul,hogy könnyebben kiférjen a baba. Később visszarendeződik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!