Méhszájsebem van, elég durva. Amint hozzáért az orvos, elkezdett vérezni. 9 hetes vagyok, azt mondta a 12. héttől gyógyszert kell kapnom kúp formájában. Azt mondta steril gyulladásban van
2009. okt. 20. 13:44
1/7 anonim válasza:
Igen,ha jól tudom terhesen nem fagyasztják le.Nem mondta hogy baj lenne belőle hogy terhesen van méhszájsebed?
2009. okt. 20. 20:12
2/7 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy nagy baj lenne, de azt igen, hogy nem okés a dolog és kezelni kell.
2009. okt. 20. 20:39
3/7 anonim válasza:
Harmadik babámat várom és sajna engem se került el ez a csunya betegség.Nekem sajna olyan csunya,hogy a kezelések se segitettek,igy maradt az a megoldás,hogy plasztikai mütétet kell végezni mert nem lehet már máshogy. Viszont akkor nem valószinü,hogy kitudom hordani a babám.Ekkor még csak tervbe volt a babó.A mütét elött pozi tesztem lett,igy szülés utánra lett halasztva. Az orvosom legnagyobb megdöbbenésére pedig a citom p2 lett,életembe nem volt ilyen jó. 11 hétig nekem is voltak vérezgetéseim,de ahogy jött ugy el is mult,most minden tökéletes. Valószinüleg azért a mütét kell majd,de ezt csak azért irtam le,hogy megnyugtassalak.Én is nagyon féltem.Remélem minden rendbe lesz nálad! Kellemes babavárást!
24heteske
2009. okt. 20. 22:12
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére csak úgy még nem kezdett el vérezni, remélem az el is kerül, csak a vizsgálat miatt történt. A 12. hét után gyóyszert kapok, remélem javul a helyzet.
2009. okt. 21. 09:35
5/7 anonim válasza:
En is ugy tudtam meg hogy terhesseggel mentem a dokihoz, de terhesseg alatt nem kezelik, a citologiam p 2 lett, ami okes, szules utan a kontrollon megnezik, hogy milyen az allapota es valoszinuleg attol fugg majd hogy fagyasztas vagy mutet - sajnos sokszor volt fertozesem most terhesseg alatt is, azt mondta a doki, hogy annak koszonheto, pedig nagyon vigyaztam, iszonyu fontos nekem a higenia, ezen kivul konnyen verzik es a terhesseg elorehaladtaval okozhat barnazast is...:-(
2009. okt. 22. 17:39
6/7 anonim válasza:
Én 10 hetes vagyok és nekem is méhszájsebem. Nem mondott rá semmit a doki, hogy szednem kellene, majd valamit.
2009. okt. 22. 18:19
7/7 anonim válasza:
szia!Nekem kb:7 éve volt méhszájsebem.Elmentem egy magándokihoz és lefagyasztotta.Áprilisban a + teszt után egy másik dokimegvizsgált és aztmondta,hogy méhszájsebem van.Kicsit csodálkoztam,hogy ez hogy lehet?Elmondtam neki,hogy már volt és lefagyasztották.Azt mondta újra előjött,de csak szülés után foglalkozunk vele.31 hetes km
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!