Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalatok méhszájsebbel...

Tapasztalatok méhszájsebbel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Méhszájsebem van, elég durva. Amint hozzáért az orvos, elkezdett vérezni. 9 hetes vagyok, azt mondta a 12. héttől gyógyszert kell kapnom kúp formájában. Azt mondta steril gyulladásban van
2009. okt. 20. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ha jól tudom terhesen nem fagyasztják le.Nem mondta hogy baj lenne belőle hogy terhesen van méhszájsebed?
2009. okt. 20. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy nagy baj lenne, de azt igen, hogy nem okés a dolog és kezelni kell.
2009. okt. 20. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik babámat várom és sajna engem se került el ez a csunya betegség.Nekem sajna olyan csunya,hogy a kezelések se segitettek,igy maradt az a megoldás,hogy plasztikai mütétet kell végezni mert nem lehet már máshogy. Viszont akkor nem valószinü,hogy kitudom hordani a babám.Ekkor még csak tervbe volt a babó.A mütét elött pozi tesztem lett,igy szülés utánra lett halasztva. Az orvosom legnagyobb megdöbbenésére pedig a citom p2 lett,életembe nem volt ilyen jó. 11 hétig nekem is voltak vérezgetéseim,de ahogy jött ugy el is mult,most minden tökéletes. Valószinüleg azért a mütét kell majd,de ezt csak azért irtam le,hogy megnyugtassalak.Én is nagyon féltem.Remélem minden rendbe lesz nálad! Kellemes babavárást!

24heteske

2009. okt. 20. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerencsére csak úgy még nem kezdett el vérezni, remélem az el is kerül, csak a vizsgálat miatt történt. A 12. hét után gyóyszert kapok, remélem javul a helyzet.

2009. okt. 21. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
En is ugy tudtam meg hogy terhesseggel mentem a dokihoz, de terhesseg alatt nem kezelik, a citologiam p 2 lett, ami okes, szules utan a kontrollon megnezik, hogy milyen az allapota es valoszinuleg attol fugg majd hogy fagyasztas vagy mutet - sajnos sokszor volt fertozesem most terhesseg alatt is, azt mondta a doki, hogy annak koszonheto, pedig nagyon vigyaztam, iszonyu fontos nekem a higenia, ezen kivul konnyen verzik es a terhesseg elorehaladtaval okozhat barnazast is...:-(
2009. okt. 22. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 hetes vagyok és nekem is méhszájsebem. Nem mondott rá semmit a doki, hogy szednem kellene, majd valamit.
2009. okt. 22. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
szia!Nekem kb:7 éve volt méhszájsebem.Elmentem egy magándokihoz és lefagyasztotta.Áprilisban a + teszt után egy másik dokimegvizsgált és aztmondta,hogy méhszájsebem van.Kicsit csodálkoztam,hogy ez hogy lehet?Elmondtam neki,hogy már volt és lefagyasztották.Azt mondta újra előjött,de csak szülés után foglalkozunk vele.31 hetes km
2009. okt. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!