Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális érzés, hogy hiányzik?

Normális érzés, hogy hiányzik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Kisfiam már 9 hónapos, de azért közben ide a terhesség témakörbe is fel szoktam nézni, hátha tudok tanácsokat adni.

Egyre többször elönt az érzés mikor olvasom a kérdéseket, a tippelősöket képekkel, hogy nemrég Én is így izgultam, tettem fel a kérdéseket. Most meg itt van mellettem a világ egyik legszebb gyereke :) Olyan furi érzés, mert bár szeretnénk majd kistesót, de nem most.

Ha meg kéne fogalamaznom, hogy mit érzek a "hiányzik" szó jut eszembe. Olyan jó volt terhesnek lenni, a világ egyik legcsodálatosabb érzése :)

2013. júl. 17. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem is hiányzik az enyém 8 hónapos :)
2013. júl. 17. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt jó terhességem...

3. baba,36 éves voltam/vagyok...

12 hétig gyötört a hányinger,aztán jött a többi...magzatviz vizsgálat..görcsölés...iszonyatos sav,fáradtság.

Alig vártam hogy megszabaduljak a tehertől.

Minden jelet szülésnek hittem.

A vége az lett hogy még túl is hordtam.

A kórházban töltött napok borzalmasak voltak hogy csak várakoztam...

Nagy nehezen,tele komplikációval a végén megcsászároztak.Nagyon nehezen viseltem az első 6 hetet utána.

Babával minden ok volt,csak velem nem...

Ma már lassan 4 hónapos lesz...az emlékek halványodtak már most.

De ugy ahogy írod,belegondolva hiányzik....:))

Nekem már nem lesz és nem lehet több baba igy már csak libabőrösen emlékképek lesznek:))

De igaz a szó:hiányzik az az állapot akármilyen is volt:)

2013. júl. 17. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már a terhesség alatt éreztem ezt, hogy mennyire hiányozni fog ha már nem lesz a pocakomban. Hülyének is néztek érte, mert hogy ott lesz kint, aranyos lesz, nem fog hiányozni. 7,5 hónapos tündéri kisfiú, de igenis hiányzik az érzés. Hiányzik ahogy rugdosott, nyomkodta a bordáimat, kifeszítette a hátát.:) Pedig végigparáztam a terhességet, nem volt sima ügy, és csak egy hétre mertem mindig előre gondolkodni, mégis csodálatos volt.:)
2013. júl. 17. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Csajok! Akkor ismerős nektek is ez az érzés :) Nem vagyok egyedül....
2013. júl. 17. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
De még mennyire hiányzik!!! :( A második gyerek után 5 évre jött a 3. Elhatároztam,minden egyes napot,órát akár mennyire is nehéz,vagy nyűgös megélem boldogan,mert lehet az lesz az utolsó,hogy életet adhatok.Még annak is örültem amikor hánytam. :d Lehet hülyén hangzik,de így volt.Minden héten fotóztam a pocakom,naplót írtam.Olyan jó visszaolvasni.És egyre jobban elkap az irigység ha valamelyik a brátnőm kismama lesz,nyafognak,hogy ők ezt hogy nem szeretik,mert fáj a derekuk, a cicijük,meg dagad a lábuk....és hogy mindig menni kell,Uh,vérvétel,doki...én minden UH-t vártam,mert mindig láthattam a babáimat,hallhattam a szívhangjukat,aminél csodásabb hangot csak akkor hall az ember,amikor megszületnek,és sírnak.Maga a gyönyör.Lehet ez mind mind kellemetlen velejárója egy terhességnek,de mindig azt mondom nekik,élvezzék ki minden pillanatát,mert utána hiányozni fog ez az egész.De még mennyire! ;)
2013. júl. 17. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled, nekem is miután megszületett a kislányom borzasztóan hiányzott a terhesség csodába illő állapota, nagyon imádtam, pedig voltak problémáim (12 hét rosszullét, cukorbetegség, görcsök), de mégis nagyon-nagyon hiányzott.

Én is itt olvasgattam az oldalon, nosztalgiáztam, számolgattam a hónapokat, éveket, hogy mennyit kell még várnom, hogy újra átélhessem ezt a csodát. De ez a hiányérzet idővel csökken, sőt el is múlt. Most pedig második babámmal a pocakomban újra élvezem a várandósságot, a sok hányás melett is, és már előre félek, hogy valószínüleg már csak egyszer fogom átélni ezt a gyönyörű állapotot.

2013. júl. 17. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
én akkor gondolkodom ezen, amikor látom, hogy betegség miatt is lehet jönni a nőgyógyihoz....:( meg öreg néniket látok a kórházban.meg látom hogy a nagyobbik lányom milyen hamar 4 éves lett. én most még élvezem a rugdalózós pillanatokat, de nekem is eszembe jut :)
2013. júl. 17. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Naná, hogy hiányzik :) Kicsit mindig irigy vagyok azokra, akik pocakosok, vagy pár napon/héten belül szülnek :)

Az én fiam már 18 hónapos, de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe a pocakos élet :)

2013. júl. 17. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!