Normális érzés, hogy hiányzik?
Sziasztok!
A Kisfiam már 9 hónapos, de azért közben ide a terhesség témakörbe is fel szoktam nézni, hátha tudok tanácsokat adni.
Egyre többször elönt az érzés mikor olvasom a kérdéseket, a tippelősöket képekkel, hogy nemrég Én is így izgultam, tettem fel a kérdéseket. Most meg itt van mellettem a világ egyik legszebb gyereke :) Olyan furi érzés, mert bár szeretnénk majd kistesót, de nem most.
Ha meg kéne fogalamaznom, hogy mit érzek a "hiányzik" szó jut eszembe. Olyan jó volt terhesnek lenni, a világ egyik legcsodálatosabb érzése :)
Nem volt jó terhességem...
3. baba,36 éves voltam/vagyok...
12 hétig gyötört a hányinger,aztán jött a többi...magzatviz vizsgálat..görcsölés...iszonyatos sav,fáradtság.
Alig vártam hogy megszabaduljak a tehertől.
Minden jelet szülésnek hittem.
A vége az lett hogy még túl is hordtam.
A kórházban töltött napok borzalmasak voltak hogy csak várakoztam...
Nagy nehezen,tele komplikációval a végén megcsászároztak.Nagyon nehezen viseltem az első 6 hetet utána.
Babával minden ok volt,csak velem nem...
Ma már lassan 4 hónapos lesz...az emlékek halványodtak már most.
De ugy ahogy írod,belegondolva hiányzik....:))
Nekem már nem lesz és nem lehet több baba igy már csak libabőrösen emlékképek lesznek:))
De igaz a szó:hiányzik az az állapot akármilyen is volt:)
Teljesen egyetértek veled, nekem is miután megszületett a kislányom borzasztóan hiányzott a terhesség csodába illő állapota, nagyon imádtam, pedig voltak problémáim (12 hét rosszullét, cukorbetegség, görcsök), de mégis nagyon-nagyon hiányzott.
Én is itt olvasgattam az oldalon, nosztalgiáztam, számolgattam a hónapokat, éveket, hogy mennyit kell még várnom, hogy újra átélhessem ezt a csodát. De ez a hiányérzet idővel csökken, sőt el is múlt. Most pedig második babámmal a pocakomban újra élvezem a várandósságot, a sok hányás melett is, és már előre félek, hogy valószínüleg már csak egyszer fogom átélni ezt a gyönyörű állapotot.
Naná, hogy hiányzik :) Kicsit mindig irigy vagyok azokra, akik pocakosok, vagy pár napon/héten belül szülnek :)
Az én fiam már 18 hónapos, de nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe a pocakos élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!