Van kozottetek olyan kismama akinek késon kezdett noni a pocak és mozogni a baba?
Szia!
Én a betöltött 18. hét után kezdtem el érezni a babát. Először akkor, mikor korábban lepihentem este, és egyszer csak rúgott egyet. Csodálatos érzés volt, viszont semmi pocakom nem látszott. Illetve olyan voltam, mint egy jóllakott óvodás. Most is alig akarják elhinni, hogy a 8. hónapban vagyok, mindenki azt gondolja, hogy az 5. elején, mert annyira kicsi a hasam. A babám már 2 kg, szépen fejlődik. Én híztam eddig 12 kg-ot, de sehol sem látszik meg rajtam, inkább csak szinte hasra híztam. 162 cm és 51 kg voltam, amikor kezdtem a terhességet, most 63 kg vagyok, de szinte ugyanúgy nézek ki, csak van egy kis hasam.
Szerintem ne aggódj, van, aki csak a 20. hét körül érzi mozogni a babát, és olyan kismama is sok van, akiknek nincs eszeveszett nagy hasuk. Ha a baba jól fejlődik és az orvosod szerint is minden rendben, akkor nyugodj meg, élvezd, hogy fejlődik benned egy új kis élet!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Remélem, hogy segíthettem!
33+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!