Sovány kismama mennyit hízhat?
ez nem a soványság-kövérség függvénye ám. Én duci voltam amióta az eszemet tudom, első terhességemnél 12 kg plusszal mentem szülni, most a 6. hónap vége felé járok és 6 kg plusz van rajtam.
Nem voltam egyiknél sem kívánós, annyit ettem, amennyit máskor, csak sűrűbben kevesebbet.
Bármilyen alkat is vagy, az étkezésre mindenképp figyelj oda, másként reagál ilyenkor a szervezet. De nem mondom, hogy ne egyél csokit, csak ne egy táblával egyszerre :)
Általában 10-15 kg közé teszik a normál terhességnél a hízást. Jó babavárást!
Ez nem soványság kérdése!
Barátnőm a fiával 30 kg-t hízott és most 4 kg-vel soványabb mint volt a terhessége előtt (nagyon vékony alkat ő is)
Én nagyobb darab vagyok, "csak" 14 kg-t híztam (nagy része víz volt a végén) le is ment. Most a 2. babámat várom és még semmit nem híztam pedig a 23. hétben vagyunk
16-os BMI.
13 kg jött fel. Szoptatás végére semmi nem maradt. A gyerek kerek 3 kg volt. Szerintem azért mértékkel egyél, főleg édességet. De nyilván nem te leszel az, akit majd a súlya miatt piszkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!