28 hetes km vagyok. Tegnap elmentünk babarucikat venni. Csak nem igazán éertek hozzá, azt nem láttam, hogy van újszülöttnek is külön, mert angolul volt ráirva. Igy olyat vettünk, ami 0-3 honaposig. Az jo lessz?
Figyelt kérdés
szoval,ez nem éppen a legkisebb.nem 56-os,szerintem ez 62-es.remélem,h ez is jo lesz,esetleg elején egy picit nagy.2009. okt. 20. 09:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, mi tegnap kaptunk egy pár body-t és szintén az van rajta hogy 0-3 hónap és ahogy itt nézegetem szerintem jó lesz még lehet kicsi is lesz nekünk amilyen nagynak mondják a babámat. De ha egy picit nagyobb akkor is jó lesz nem, az ujját fel lehet hajtani, a pellus pedig kitölti a fennmaradó helyet:)
2/4 anonim válasza:
Hát a 0-3 hónapos az szerintem az 56-os, de egyébként ha picit nagyobb sem baj, mert az újját, szárát fel tudod hajtani, csak a body-ból jó ha pont méret, mert az jó ha tart és szerintem kényelmetlen is ha lóg a picin.
Amúgy a 0-3 hósak tuti jók lesznek, ne aggódj.
További kellemes vásárolgatást! :)
3/4 anonim válasza:
Jó lesz, mert az újszülött méret az tényleg nagyon pici. Ha normális súlyú vagy nagyobb babád születik, nem fogod tudni ráadni. Inkább legyen egy picivel nagyobb. Mi kaptunk a szülés előtt 2 body-t,ami 50-es (!), hát mivel a kisfiam 54 cm-rel született, képzelheted menyit hordtuk :-)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi megnyugtattatok,mert közte van,azis,amiben hazaakarom hozni majd a korházbol.de ugy döntöttem egyenlöre nem veszek többet,csak születés után,az biztosabb.
2009. okt. 20. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!