Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes km vagyok. Tegnap...

28 hetes km vagyok. Tegnap elmentünk babarucikat venni. Csak nem igazán éertek hozzá, azt nem láttam, hogy van újszülöttnek is külön, mert angolul volt ráirva. Igy olyat vettünk, ami 0-3 honaposig. Az jo lessz?

Figyelt kérdés
szoval,ez nem éppen a legkisebb.nem 56-os,szerintem ez 62-es.remélem,h ez is jo lesz,esetleg elején egy picit nagy.
2009. okt. 20. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, mi tegnap kaptunk egy pár body-t és szintén az van rajta hogy 0-3 hónap és ahogy itt nézegetem szerintem jó lesz még lehet kicsi is lesz nekünk amilyen nagynak mondják a babámat. De ha egy picit nagyobb akkor is jó lesz nem, az ujját fel lehet hajtani, a pellus pedig kitölti a fennmaradó helyet:)
2009. okt. 20. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát a 0-3 hónapos az szerintem az 56-os, de egyébként ha picit nagyobb sem baj, mert az újját, szárát fel tudod hajtani, csak a body-ból jó ha pont méret, mert az jó ha tart és szerintem kényelmetlen is ha lóg a picin.

Amúgy a 0-3 hósak tuti jók lesznek, ne aggódj.

További kellemes vásárolgatást! :)

2009. okt. 20. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó lesz, mert az újszülött méret az tényleg nagyon pici. Ha normális súlyú vagy nagyobb babád születik, nem fogod tudni ráadni. Inkább legyen egy picivel nagyobb. Mi kaptunk a szülés előtt 2 body-t,ami 50-es (!), hát mivel a kisfiam 54 cm-rel született, képzelheted menyit hordtuk :-)
2009. okt. 20. 09:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi megnyugtattatok,mert közte van,azis,amiben hazaakarom hozni majd a korházbol.de ugy döntöttem egyenlöre nem veszek többet,csak születés után,az biztosabb.
2009. okt. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!