Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyamatos éhség. Mit lehet...

Folyamatos éhség. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Gondolom egyek, ez oké. De mit, hogy ne hízzak el?

13 hetes vagyok és folyamatosan éhes.

Próbálok gyümölcsöt enni, de az nem csillapítja az éhségem.

Van valakinek bármi ötlete mit (t)egyek vagy mit ne?

Ha nagyon akarom biztosan meg tudom állni, hogy ne egyek egyfolytában, de érdekelne van-e más megoldás...

2013. júl. 16. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:

A gyümölcs nem túl laktató, vagyis hamar megemésztődik. Ha olyat akarsz enni, ami tápláló és laktató, az bizony plusz kilókkal is jár (ha sokat eszel). Sokszor egyél keveset. akár 2 óránként.

Szerintem most ne nézd a kilókat, ha a szervezeted igényli a több kaját, akkor egyél. a terhesség nem a diétázásról szól. De nyugi, úgy tudom, a legtöbb esetben a 2. trimeszterben/re elmúlik ez a nagy étvágy :)

2013. júl. 16. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy pont egy éve leszoktam a dohányzásról és azóta felszaladt 10 kg.

Mások szerint nem volt ez olyan nagy gond, így lettem 58 kg.

Most olyan 59 körül vagyok, de tényleg szinte zabálni tudnék... és így is elég gömbölyded vagyok, nem szeretnék még nagyobb lenni.

2013. júl. 16. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Rajtam a zabálhatnék a 26-30-ig hétig volt rajtam. Semmi sem segített, de szerencsére magától elmúlt. Próbáltam én mindent sokszor keveset enni, vagy csak olyat, ami elméletileg nem hizlal, de a végén már vaniliás karikát ettem vaniliás karikával és az sem jött be... szóval csinálhattam én bármit. Az a mákom, hogy nem tartott sokáig.
2013. júl. 16. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nasinak próbálj meg olyanokat enni, amiket sokáig tart megenni, de nem hízlal annyira pl. kölesgolyó, magok.
2013. júl. 16. 13:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Abonett, azt szeretem. De ezt is vajjal (vagyis margarinnal) eszem...:)

Tökmag, pisztácia?

2013. júl. 16. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én nagyon éhes voltam mindig, és a következő nagyon bevállt:

almakompót édesítővel elkészítve, sok fahéjjal, hozzá egy natúr joghurt, bele zabpehely.

Ezt variálhatod, hogy elkészíted a zabpelyhet úgy, mint a tejberizst, arra teszel joghurtot vagy kompótot. Nem hízlal.

Ha édeset ennél, ajánlom még a friss gyümölcsös panacotta-hamisítványt: 2dl tej megfőz egy zacsi zselatinnal, bele édesítő, vanília aroma, 2 doboz nagy tejföl, ezt formába teszed, tetejére pedig valamilyen gyümölcsöt raksz. Hagyod kihűlni. Kicsit olyan, mint a fagyi.

Ha sósat ennél, akkor főzz 3-4 tojást, hozzá bármilyen párolt zöldséget, én imádtam a párolt lilakáposztát, borsót, zöldbabot.

A reggeli ne maradjon ki, ezek közül bármelyik jó rá.

Ebédre natúr husi, barna rizs, valamilyen saláta vagy párolt zöldség.

Egyél rendszeresen, minimum 5-ször 1 nap! Nasinak ehetsz sült répát: tepsibe bele sütőpapír, rá a 4db-ba vágott répa, tetejét megkened olajjal, 15perc, és kész.

2013. júl. 16. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézz körül a neten a paleo recepteknél.
2013. júl. 16. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!