Nagyon káros, ha terhesen mindennap megeszek legalább egy tábla csokit, annyira kívánom?
Figyelt kérdés
Ezen kívül egészségesen eszem, sok zöldség-gyümölcs is.2013. júl. 16. 11:42
11/17 anonim válasza:
Én is faltam a csokit szinte egész terhességem alatt, annyira nagyon kívántam. Egyik alkalommal a nőgyógyásznál a férjem megemlítette a dokinak, hogy normális ez, nem baj? Mire a doki felnevetett, hogy dehogy baj, majd legfeljebb többet hízik kicsit. De így is mindösszesen 2 kg-ot híztam a 9 hónap alatt! :)
12/17 anonim válasza:
Max. cukorbeteg leszel tőle...
13/17 Julie S válasza:
Azért én a helyedben elolvasnám a "csoki" összetevőit. Ha utána nézel ezeknek és még azok után is szívesen megeszed, akkor hajrá (a te dolgod). Az étcsoki jobb választás, de abból sem árt megnézni, mi is van benne és a jobb minőségűt választani.
15/17 anonim válasza:
Nyugodtan egyed csak!Sajnos én hiába szeretném nem ehetem mert nagyon ég a gyomrom az édességtől...
16/17 A kérdező kommentje:
7 hetes. De csak pár napja van ez az édességhiány.
2013. júl. 16. 18:33
17/17 anonim válasza:
A rengeteg édességtől kialakulhat terhességi cukorbetegség - a többi lehetséges negatív hatása mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!