10. hetes vagyok. Folyamatosan kezdenek elmúlni a kellemetlen tünetek. Örüljek neki? Vagy lehet, hogy valami baj van?
Már csak reggelente van émelygésem, annyira fáradékony sem vagyok. A hasam viszont úgy föl van fúvódva, mintha már félidős lennék. Már rá is kérdeztek, olyan ismerősök, akik nem tudhatták, hogy terhes vagyok.
Normálisak ezek a dolgok?
Szia. Ne aggódj, ez természetes. Nem vagyunk egyformák. Nekem soha nem volt hányingerem, mellfeszülés is rövid ideig, a barátnőm meg még 6 hónaposan is gyakran hányt reggelente.
Üdv, 37 hetes kismama
Szia, ez mind normális :), nekem is kb az első trimeszter vége felé enyhültek a tüneteim, bár a mellfeszülés maradt még egy darabig; most 21 hetes vagyok. Addig semmi baj nincs, amíg nem vérzel, vagy görcsölsz, de ne aggódj, minden rendben! A felfújódás is normális, el fog múlni később, most alakul a szervezeted.
Bolodg babavárást!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Azért izgat a dolog, mert olvastam olyat, hogy semmi tünet, aztán néhány hét múlva már nem volt szívhang. Se görcs, se vérzés. Hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!