Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP vizsgalatot csinalnak...

Noisy23 kérdése:

AFP vizsgalatot csinalnak Londonban is?

Figyelt kérdés
Londonban elek,itt estem teherbe es tapasztalataim szerint teljesen mashogy mennek a dolgok. gondolom itt is van AFP vizsgalat. mekkora a jelentosege?mi van,ha keson tudok eljutni a vizsgalatra?(21.heten)most a 19.hetben vagyok,kesesben vagyok...?
2013. júl. 15. 22:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
fel ora...az jo,akkor annyi ideig kuksizhatom a babamat?huu,mar nagyon varom!:D en is kaptam eddig,ingyen.amikor haza latogattam,a noi klinikan Szegeden azt mondtak csak akkor adnak ha vmi koros elterest latnak.hat orultem,h nem adtak...:)
2013. júl. 17. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tobb is lesz mint fel ora. Szoval nezelodhetsz boven. :) amugy maganban elmehetsz 4D-s uh-ra is, ha erdekel megkeresem, hogy ilyen-olyan forumokon melyik ceget ajanlottak masok. Tobb fajta csomag van, mindenfele aron. En mondjuk nem itt voltam, hanem otthon, de jo volt. Erdekes.

Az uh kep a sima nhs ellatasban ugy veszem eszre, hogy ossze vissza van. Mi alapbol kaptunk egyet, masoknak meg fizetniuk kellett erte 2-5 fontot, de lehetett tobb kepuk is. Nem tudom mi alapjan jar vagy sem. Majd kerdezz ra, amikor mesz. Ja! A nemere is, ha akarod tudni, de azt sem mondjak meg mindenhol. Van, hogy akkor sem, ha kerdezed. Kornyek fuggo.

2013. júl. 17. 16:00
 13/17 A kérdező kommentje:

en a darent walley-ben vagyok beregisztralva.nem tudom mennire ismeros a neve neked...en ugy tudom,h 1kep ngyen van es ha szeretnenk tobbet akkor az egyenkent £6.es max 4-et kadnak ha jol emlekszem.persze,h rakerdezek a nemere bar otthon azt mondtak fiu a 15.heten.

mas dolog,ma eloszor eszrevettem egy kis foltot a trikomon a mellbimbomnal,ami kesobb kifeheredett.ez lehet elotej...?(otthon,melltarto nelkul voltam)

2013. júl. 18. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Darent Walleyt nem ismerem, en Croydonban lakom. It nem volt kep vasarlasi lehetoseg, es mivel otthonrol mar tudtuk a nemet mi is, igy nem foglalkoztam azzal, hogy megmondjak e vagy sem. Kepet meg mi tobbet nem vehettunk, de igazabol az sem volt erdekes, mert ugyanazon a heten Mon is voltunk 20 hetesen es ott egy rovid idore 4D-re is atkapcsoltak es kaptunk is errol kepet. :)

A feher vmi lehet tej, nekem ebben nincs tapasztalatom. Ugya mar a 37. Hetben jarok, de az en melleim nem vatoztak es elotejet sem produkaltak meg. :)

Ezt birom a terhessegben, barmi lehet barmi, de semmi sem torvenyszeru. :)

2013. júl. 18. 22:08
 15/17 A kérdező kommentje:
ertem.jo,h majdnem egy helyen vagyunk, valoszinu kerdezoskodok meg nalad a szulesrol is ha itt UK-ban fogsz...:D
2013. júl. 19. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan. :) Remélhetőleg 2 hét múlva már bölcsebb leszek, addig én is csak pislogok. :)
2013. júl. 21. 13:16
 17/17 A kérdező kommentje:
az mar nem sok,kitartast es komplikaciomentes szulest neked!:)
2013. júl. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!