Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy elhalt a babám? Mi...

Lehet hogy elhalt a babám? Mi a vélaményetek?

Figyelt kérdés
Ma voltam uh-on, 9+4 hetes vagyok. A 8 hetes uh-on a baba 15 mm volt, szépen fejlődött, minden rendben volt. Most csak rutin vizsgálatra mentem, semmi panaszom nem volt. Megultrahangozott és nem találta a babát. Aztán mégis meglett, de csak 12 mm volt a crl. Kersgélt tovább, mintha látta volna a szívverést... aztán mengint semmi. Aztán mintha látta volna a babát mozogni, de mégsem... Majd 10 percig forgatta bennem a botot, nem tudott egyértelmű választ adni, hogy baj van-e. Azt mondta holnap reggel kórház és megnéz egy másik uh készülékkel, mert lehet hogy a frekvencia vagy mi a halál... Vagy elbújt a baba... de egy 9 hetes babának már nem lehetne ennyire elbújni... így maradtam kétségek közt, egyszerűen nem hiszem el! :'(
2009. okt. 19. 20:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggodalmat Lányok! Megvolt az uh és minden rendben! Tegnap a baba elbújt, illetve a koponyáját mutatta. Meg az uh se volt nyerő. Aranyos volt a doktornő, mutatta az áramlást, a köldökzsinórt a lepényt, szóval minden rendben! Mozgott a keze-lába-fejecskéje, akkorákat rúgott. :)
2009. okt. 20. 09:37
 22/27 anonim ***** válasza:
92%
Gondoltam,hogy erről lehet szó!HálaIstennek!:-)Boldogbabavárást és nyugi:-)
2009. okt. 20. 09:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szívből örülök! :)
2009. okt. 20. 13:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Boldog babavárást.
2009. okt. 20. 13:53
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök! Innentől próbálj meg egy kicsit kevesebbet parázni, mert nem tesz jót nektek. Pihenj sokat és csak pozitívan...!!
2009. okt. 20. 14:26
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastalak benneteket, és most csak sírdogálok.

Nagyon jó hírt írtál ma!

Én is ma voltam UH-n, az én Manóm 11 hét 2 napos. Ugyanígy kalimpált, és nem volt hajlandó mutatni a tarkóját, hogy lemérjék a tarkóredőjét.

Szóval meghatott állapotban vagyok eredendően, és nagyon örülök, hogy nincs szó "missed ab"-ról.

Nekem volt a 8. hétben, tavaly.

Úgy éltem túl, hogy azt mondtam: nyilván isten, vagy sors, ezt szánja nekem. És várni kezdtem, hogy MIT KÜLD HELYETTE, vagyis a babázás helyett.

Nem tudom, hogyan, de maximális lelki nyugalommal viseltem.

El tudtam engedni a szerepemet, ami akkor még csak a felkészülés volt.

Azt mondtam, majd jön a drága Angyal, eljön újra, amikor itt lesz az ideje.

ÉS MOST VAN ITT.

Életem legboldogabb időszakát élem.

Minden kismamának nagyon boldog babavárást kívánok!

Kedves Kérdező, nagyon vigyázz magatokra.

Szeretettel: E.

2009. okt. 20. 15:35
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az odafigyelést! Még eléggé ki vagyok merülve, de talán megnyugodtam. Folyton az jár a fejemben hogy rugdosott, hogy kalimpált még a fejecskéjével is.

Nagyon sokat pihenek. Mondjuk eddig is szinte egész nap azt tettem. Boldog babavárást mindenkinek!

2009. okt. 20. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!