Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elkezd leereszkedni a...

Ha elkezd leereszkedni a pocak, onnantól kezdve mennyi idő még a szülés?

Figyelt kérdés

Nektek hány nappal a szülés napja előtt kezdett leereszkedni?

Köszönöm.

2013. júl. 15. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nem napok kérdése, mert az enyém már nagyon nagyon lent van.

De azt olvastam, hogy az, hogy leszállt egy dolog, nem feltétlen jelzi, hogy napokon belül megindul a szülés.

Mennyi idős terhes vagy?

2013. júl. 15. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Jah, és nálam már bent van a buksija teljesen ahol a szüléskor kell lennie...

Első voltam.

33+1 hkm

2013. júl. 15. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem szombaton kezdett leereszkedni. Ma 38+2 hetes vagyok.
2013. júl. 15. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 38 hetesen szültem, nem volt leereszkedve egyáltalán. :/
2013. júl. 15. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Sosem lehet tudni, max. utólag. Azt mondják, nekem is lent van, pedig még illenék kibírnia a hölgyikének minimum 3 hetet, de 5-tel is igazán kiegyeznék. Sógornőmnek például a 38. hét végétől szállt le a hasa, de a 41. hét elején császárosan jött a baba, mert nem lehetett sehogy sem kiimádkozni. Barátnőmnek szülés előtt kb. 1-1,5 héttel ereszkedett le a pocija, és utána indult be. Egy másik ismerősnek állítólag pár napra rá indult be a szülés. Ezt tényleg csak utólag lehet megsaccolni, de a ti korotokban már tényleg mindenórásak vagytok és bármikor jön a pici, lényegében kb. pontos.

35 hkm

2013. júl. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!