A szülés attól függetlenül is beindulhat, hogy nem szállt le a pocak? Mindenkinek leszáll a pocakja szülés előtt? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 16:46
1/8 anonim válasza:
Nem száll le,nekem reggel olyan érzés volt mintha felfelé jött volna,másnap délre megszültem.
5gyermekes
2/8 anonim válasza:
nekem előtte hetekkel leszállt.mondták is hogy előbb jön biztos. aztán 40+2 napra jött a lánykám.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem szállt le. Elfolyt a magzatvíz, akkor nagyon látszott, hogy lejjebb ment. Addig semmi. :)
4/8 anonim válasza:
3 babám van, egyiknél se ment le egyáltalán. 41. és 40.hétre szültem pedig őket. Képeket is utólag nézve semmivel nem volt lejjebb aznap a hasam amikor szülni mentem mint az előtte egy két héttel készült képen.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy beindulhat! Lehet, hogy csak a vajúdás közben "száll le"!
6/8 anonim válasza:
Nekem is szülés, illetve hát vajúdás közben szállt le, azért nem tudott leszállni, mert mint kiderült, nyakán volt a köldökzsinór, de nem lett semmi baja, egészségesen született. Azzal segítették vajúdás közben a leszállást nekem, hogy egyszer a jobb, egyszer a bal oldalamra segítettek fordulni, és ahogy így feküdtem, egy-egy oldalon mindig 5 fájás erejéig hagytak, így illeszkedett be a szülőcsatornába, addig nem tudott leszállni. Elég gyorsan ment az egész.Ja és igen, spontán indult be a szülés 40+6 napra.
7/8 anonim válasza:
Ha vajúdás közben sem szállt volna le, akkor megcsászároztak volna.
8/8 anonim válasza:
nekem nem szállt le, egyik gyereknél el is folyt a víz...aztán sürgősségi császár lett mindkettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!