Nóra vagy Hanna, melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 15:09
21/28 anonim válasza:
Nekem Hannám van,néha becézem Hannácskának,óvó néni Hannusnak hívja.Szóval nekem Hanna.
23/28 anonim válasza:
Hanna azért nem, mert a gyerekeket az iskolában lassan nem a keresztnevükön(Hanna) fogják hívni, hanem a vezetéken:-) tanárnéni kiálltja, hogy : Hanna!!!! -100kilány megfordúl.
Nagy siker volt ez a Hannah Montana sorozat...
Egyértelmű:Nóra!!!! Nórika, Nonó, Nóri (kedvenc)
24/28 anonim válasza:
A hanna az első helyen szerepel, a Nóra a 4. helyen, emiatt egyiket sem adnám!
Sajnos én is beleestem ugyan ebbe a hibába a fiammal, akkor még nem néztem a statisztikát és az ő neve is toplistás lett. Azóta ha a játszótéren a nevén szólítom, általában sok gyerek odafigyel.... :(
25/28 anonim válasza:
Hanna. (A kislányunk augusztusban születik, és a környéken bizton ő lesz az első Hanna.)
26/28 anonim válasza:
Nóra!
A Hanna,az nekem olyan mintha Annát akarnánk mondani,csak nem sikerül :D Most meg főleg nem tetszik,hogy ebben a sokeszű éjjel nappal Bp-ben is van egy nem túl szimpi Hanna..:S
27/28 fcsenike válasza:
Szépek, csak tucatnév. Én ezért nem adnám a gyerekemnek. De ha választanom kéne a Nórát választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!