Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális volt az ilyen folyás?

Normális volt az ilyen folyás?

Figyelt kérdés

Reggel arra ébredtem, mintha bepisiltem volna. Olyan vizes folyásom volt, félig olyan volt az alsóneműm is. Most éreztem először ilyet. Mi lehetett ez? Normális?

22+1 hkm

2013. júl. 14. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg pisi. Bár, én ezt a 28. héttől érzékelem, és pisi. A baba nyomja.

Azért az orvosodnak említsd meg, nehogy magzatvíz szivárogjon!

Bár, a legtöbb esetben görcsökkel jár, de nem mindig!

Lehet egyszerű folyás is. Rakj be egy tisztaságit, és,figyele.

29+2hkm

2013. júl. 14. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet állítólag lehet kapni patikába olyan tesztet ami megmutatja hogy magzatvíz e.
2013. júl. 14. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért szólj a dokidnak gyorsan, nehogy magzatvíz legyen!
2013. júl. 14. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Pont a múltkor írt ide egy kismama, ugyanezzel a problémával. Elment dokihoz, bár a folyás nem magzatvíz volt, de egy olyan fertőzése volt, amit ha nem kezelnek, a baba meghal. Menj be az ügyeletre, ne várj!
2013. júl. 14. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó én voltam az a kismama és szerencsére mára kezd rendbe jönni a dolog de nem szabad vele játszani, irány az ügyelet.
2013. júl. 14. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 14. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekem nem volt sok, csak arra keltem fel, hogy nedves a bugyim. azóta nincs semmi. Babócám is aktivan mozog. Holnap hivom a dokit, hogy mi lehetett az.
2013. júl. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!