32-33 hetes kismamaik hogy vagytok? Nem nyílik még a méhszáj?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 11:52
1/3 anonim válasza:
én most kezdem a 33. hetet. már egy hete feküdnöm kell, mert kinyílt a méhszájam. az értékem 1111. szóval külső, belső nyitva van. a 36. hétig feküdnöm kell ágyvégemeléssel. Amugy minden ok! Te hogy vagy?
2/3 anonim válasza:
32 hetes vagyok és holnap vagy azután megyek dokihoz a 32hetes uh ra! Eddig zárt voltam és kíváncsian várom hogy most is az vagyok e,mert napok óta keményedek és csak úgy rágom a magnéziumot!Egyébként jól vagyok csak légszomjam van és szakad le a hátam!
3/3 A kérdező kommentje:
Én már nem valami jól.Nekem is elkezdett kinyílni a méhszáj,sajna,de nem tudok sokat pihenni mert már van egy 4 éves fiam.Pénteken megyek dokihoz ha tovább nyílt haza sem enged azt mondta.Sokat görcsölök meg keményedik a hasam.Pihenj sokat,én az elsőnél 6 hétig húztam 1111es méhszájjal.Jó baba várást Nektek!:)
2013. júl. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!