Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hátraestem 32hetesen lehet...

Hátraestem 32hetesen lehet még valami következménye?

Figyelt kérdés
Kèrlek ne ítèljetek el!!!! Beleültem egy ilyen talicskába vagy mi az ès hátraborultam.A párom szegèny kapott utánam de már kèső volt.Tudom...nagyon felelőtlen voltam de ez már megtörtènt ès nagyon sajnálom.Nem estem tul nagyot mert a könyököm tompitotta az utèst,nem fáj semmim.Hazaèrtünk megnèztem szívhangfigyelővel a picit ès nem vettem èszre problèmát!De arra lennèk kiváncsi hogy ha most nem èrzek bajt attol mèg lehet!? Ha nincs görcs,vèrzès,fájdalom akkor is!?
2013. júl. 13. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Fenekedre estél?

Ha nem a hasadra, szerintem semmi gond nem lehet, kivéve, ha annyira megijedtél, hogy összehúzódásokat indítson el. Ha nincs görcs, vérzés, fájdalom, szerintem ne aggódj. Balesetek következtében előfordulhat lepényleválás, de az vérzéssel jár. Azt látnád.

2013. júl. 13. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem teljesen,inkább a fenekem felletti rèszre,a gerincem tövère!
2013. júl. 13. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a szívhangja stimmel, és te semmi görcsöt, vérzést nem tapasztalsz, akkor nincs gond. A terhesség ezen szakaszában, ha baj van, az jellemzően vérzéssel és/vagy a szülés megindulásával jár.
2013. júl. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!