32hetesen mennyit mozog a babátok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 16:54
1/6 anonim válasza:
Rettentő sokat. És szinte egész nap. Csak akkor alszik sztem amikor mászkálok, sétálok. amint leülök érzem, hogy helyezkedik. Lehet h néha kényelmetlennek találja a pózt amiben ülök :)
Ennél csak az este a rosszabb amikor Én elfekszem, Ő beindul. Na akkor szokott fájni :)
31+5hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Nàllam pont fordítva van ha alszok ő is alszik.pedig sok mindenkitől hallom hogy akkor mocorog mikor pihen.én amikor lefekszem mocorog egy kicsit de aztán ő is alszik.:)csak mi vagyunk igy ezzel?
2012. aug. 9. 19:15
3/6 anonim válasza:
Nem hinném :) De cserélnék veled :) Úgy látszik a Te gyereked jó gyerek :) hagyja anyát pihenni :)
4/6 A kérdező kommentje:
Anyukám is ezt mondja hogy jó gyerek az unokája.de őszintén megmondom mástól nem hallottam még ilyet :)
2012. aug. 9. 20:45
5/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedül az én lányom is is ilyen:)35 hetes vagyok de régóta ilyen nyugodt...Más okból kifolyólag tegnap voltam nst-n és minden rendben volt azt mondta szülésznő hogy ez nem baj sőt a méhen belüli szokásaikat hozzák a kinti életbe tehát majd "végigalusszák" az éjszakát:D
6/6 A kérdező kommentje:
De jó :) nekem is lányom van.akkor lehet csak a csajszik ilyenek :)
2012. aug. 10. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!