Kattanás a pocakból, mi lehet?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, második babával és már 2 hete időnként hallok ilyen kattanásszerű hangot a pocakomból. Olyasmi mint mikor nekünk roppan valamink, csak ez halkabb. A babának kattanhat vagy reccsenhet ízülete? Első terhességemnél nem tapasztaltam ilyesmit.2013. júl. 12. 15:12
1/5 anonim válasza:
Bél mozgás hallatszik.
5gyermekes
2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg az kattan? Azt hittem a baba, mert mindig akkor kezd éppen mozogni mikor meghallom a kattanást.
2013. júl. 12. 15:38
3/5 anonim válasza:
Érdekes mert én is hallok ilyet amit Te! Tettem fel kérdést én is, de nekem is ezt írták.. Pedig bélmozgásnak nem lehet ilyen hangja. Én sem tudom h mi ez és honnan jön. De akkor nem csak én hallok ilyet, ez megnyugtat! :-)
35+2 h km
4/5 gabszem válasza:
nekem is voltak ilyen kattanások amikor terhes voltam, de nem gondoltam volna hogy bélmozgás hangja
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom hozzátok mert pont ma kora reggel arra ébredtem hogy egy óriási rúgás és egy nagyon fura hang társult hozzá.Soha nem éreztem még ilyet és nem is hallottam.34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!