Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek történt valami vicces...

Veletek történt valami vicces a nagy pocakból eredően? Pl. Beszorulás valahova vagy bármi

Figyelt kérdés
33 hetes ksm
2012. júl. 1. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a vicces amikor terhes voltam és a tesco kellős közepén kikötődött a cipőfűzőm és húgom kötötte be (hozzáteszem akkor húgom is már 18 volt) Hátulról nem látszott, hogy terhes vagyok és egy idősebb házaspár meg is jegyezte, hogy milyen lusta vagyok, hogy nem tudok lehajolni és mással köttetem a cipőm. Amikor elhaladtak mellettünk akkor látták, hogy hoppá kicsit megnőttem elölről. El is szégyellték magukat. Mi meg húgommal jót nevettünk.
2012. júl. 1. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

:))

Nagy pocakom volt már akkor nyáron, dinnye szezon volt. Vendégek jöttek és mondtam hogy, hogy tele vagyok mert jól bedinnyéztem. Erre mondátk hogy na de meg is kellett volna rágni)))

kifordult a köldököm -sajnos-, mikor azt kaptam meg, hogy nini...már kidugta az orrát))

meg bizti volt még, de ezekre ha most is rágondolok elmosolyodom..)))

2012. júl. 1. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer a folyosón rohangált a fiam, nem gyorsan- inkább csak szédelgett. Én mentem a kamrába, kifordultam, és a kisöccsével (azaz a pocakommal) úgy fejbevágtam, hogy dobott egy hátast. :) Bár szerencsére egyikünkek sem fájt az ütközés-esés.
2012. júl. 1. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam cipőt venni, és próbálgatás közben döbbentem rá, hogy 1-2 cipőt nagyon nehezen, vagy egyáltalán sehogy nem tudok felhúzni:) Eléggé megbámultak, ahogy ott szenvedtem a boltban egy sámlin, és kb 5 perc alatt vettem föl egy cipőt! 27 hetes kiismama
2012. júl. 1. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a buszmegállóban volt egy számomra vicces kérdés amit a szomszéd néni feltett: "Kisbabát vársz?" annyi mindent tudtam volna rá mondani. Pl.:nem, a buszt vagy nem, lenyeltem egészben egy dinnyét :-D de visszafogtam magam és csak annyit mondtam hogy igen :-) itt már nyilván elég nagy pocim volt nem csak pici hájacska mint az elején :-D
2012. júl. 2. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:

ja dinnyés beszólásokkal árasztanak engem is. nem kellett volna egészben lenyelni meg hasonlók.

a kisfiam szokta mondogatni mikor mocorog a pocaklakó, hogy kopog, meg ki akar jönni.

2012. júl. 2. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Jajj, annyira aranyos ez a kérdés :)

Nekem még semmi ilyen nem volt, még csak 20hetes vagyok. De a párommal nézegettünk babás könyvet, ahol egy 9 hónapos pocak volt lefényképezve. Ő meg elgondolkodott, néééézett, nééézett, aztán megszólalt:

-Most komolyan miattam leszel te ekkora? :D:D

De ez inkább aranyos volt :)

Majd ha még lesz valami, akkor megírom :)

2012. júl. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!