Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezzel megvizsgál az orvos (uh...

Ezzel megvizsgál az orvos (uh vagy csak kézzel), lemenjek egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tegnap este begörcsöltem, nem vészesen, de éreztem, hogy nem jó valami, vettem be magnéziumot, lepihentem, így jobb lett, majd elaludtam, reggelre semmi bajom nem volt. Viszont ma amúgy is mennem kell az orvoshoz egy igazolás miatt, megemlítsem ezt neki? Csinálni fog valamit? Nyílhat ilyenkor már a méhszáj? Kórházba nem utal, ugye? Nem fogok még megszülni, remélem!

Köszönöm előre is a válaszokat!

32+6 hkm

2013. júl. 12. 06:47
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenféleképp mond neki!!!! Sosem tudhatod hogy mi miatt görcsöltél be!
2013. júl. 12. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, jobb félni, mint megijedni. Lehet, hogy semmi baj, de legalább megnyugszol.
2013. júl. 12. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem is volt a napokba egy begörcsölésem (bár nekem mellette még egy olyan erős folyásom hogy pár másodperc alatt elázott a nacim én azt hittem magzatvíz) megvizsgáltak és azt mondták hogy vírus, nem valószínű hogy neked az van hisz "csak" begörcsöltél, de mindenképpen szolj neki lehet elkezdett nyílni a méhszáj ami persze nem baj ha nem indul tőle be a szülés. De szolj
2013. júl. 12. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor már napi 3 szem magnéziumot szedtem mert 1 újjnyira voltam kinyílva meg pihentem ha tudtam. A 38. héten indult be a szülés.
2013. júl. 12. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Végeztem a dokinál. Két hete (31 hetesen) 3000 volt a méhszáj értéke, most 33 hetesen 2100. Azt mondta, hogy kezd nyílni és rövidülni a méhszáj, szóval sokat kell pihenni, nem emelni, nem cipekedni, nem csinálni semmi megeröltetőt, mert megindulhat a szülés.

Még jó, hogy mondtam neki, mert különben nem vizsgált volna, csak az igazolást adta volna ki és végeztünk.

Köszönöm, hogy segítettetek és írtatok!

2013. júl. 12. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!