Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy ha olyan 6...

Az igaz, hogy ha olyan 6 hetesen megvizsgál az orvos, akkor elmehet a baba?

Figyelt kérdés
első vizsgálatra gondolok. elsö vizsgálatnál mit néz és mit vizsál? korai még 6hetesen?
2008. jan. 8. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kizártnak tartom,hogy ettől elmehet a baba.

A kezével azt nézi,hogy nincs-e nyitva méhszáj.

A szívhangot vizsgálja hüvelyi UH-val.

Mást még nem is tud,mert nagyon csepp a babóca.:)

Ha nincs még,visszarendel 1-2 hét múlvára,addigra már látnia kell,hogy pulzál a kis szív.:)

Boldog babavárást!

15 hetes kismami

2008. jan. 8. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem 5 hetesen vizsgált először,most 11 vagyok és nem volt semmi gond.Én is hallottam ilyenről azt mondják nem jó túl korán menni,de ha 6 hetesen mész nem szabad semmi gondnak lennie egy vizsgálat miatt.Ráadásul gondolom téged is megnyugtat,ha mielőbb orvoshoz mész,és láthatod a picurit.Boldog Babavárást!
2008. jan. 8. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap volt egy ugyanilyen ke´rdés.már miért menne el a baba a vizsgálattól.Ki terjeszti ezt a butaságot.

Nyugodtan menj a dokihoz,hogy nézze meg,méhen belüli,vagy kívüli terhesse´g.+a szívecske dobogását is.

38hetes kismama.

2008. jan. 8. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudnám ki talál ki ilyen marhaságokat! Én is 6 hetesen mentem először és a kisfiam él és virul, már 2 hónapos.
2008. jan. 8. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap én kérdeztem hasonlóan fogalmazva. Nekem ismerősök mondták, és kicsit én is hülyeségnek tartom, azért kérdeztem meg a ti véleményeteket. Én holnap megyek dokihoz:)

Egyébként eszembe jutott a szex, hogy akkor az se kellene??? Szóval, megyek, bízok és remélem, hogy egészséges babám lesz.

5 hetes kismama

2008. jan. 8. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Vannak kórházak ahol nem vizsgálnak csak uh-t csinálnak mert a hüvelyi vizsgálatokkal nö a vetélés kockázata!!!!

Engem is csak 1x vizsgáltak a terhességem alatt. Ha nincs panasz akkor minek?

2008. jan. 9. 05:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Állítólag tényleg van egy minimális kockázata, engem sem vizsgált meg az orvosom 8 hetesen rögtön manuálisan, előbb elküldött uh-ra. Mert neki pont volt egy ilyen esete, de persze ő is azt mondta, hogy nem azért ment el a gyereke annak a hölgynek, mert ő megnézte, de még ő is (doki) rosszúl érezte magát, minálisan igenis van rá esély.DE TÉNYLEG CSAK MINIMÁLISAN.Nem akarok riogatni senkit. Sőt, az egész terhesség alatt alig vizsgálnak meg manuálisan, hiszen ha nincs probléma nem bolygatják a dolgokat (FŐLEG AZ ELEJÉN, mikor nagy a vetélés esélye).
2008. jan. 9. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a doki tudja mit csinál. Én is aggódtam kicsit, de felesleges volt. Hüvelyi ultrahanggal is megvizsgál majd biztosan. Csak nyugalom!! :-)

18 hetes kismama

2008. jan. 9. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez baromság.Különben honnan tudná,hogy mi a helyzet?Várj csak,majd a hüvelyi Uh,a doki bácsi/néni egy leányálom ahhoz képest(nem fáj,csak azért nem kellemes amikor egy méretes szerszámnak megfelelő hosszú rudat feldugnak tövig,és forgatják jobbra-balra).Bocsi,én miközben vetéltem akkor csinálták a hüvelyit,meg amikor a méhen kívülimet megtalálták a jobb petevezetőben,ott bizony feszítettek rendesen.Kész horror!(na ez túlzás volt,de bugyuta kérdésre bugyuta válasz)
2008. jan. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!