Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egesz nap jonnek a gazok! Ez...

Egesz nap jonnek a gazok! Ez normalis?

Figyelt kérdés
A 3 hetes vagyok es egesz nap pukizok es fel vagyok puffadva. Mielott kijonnek a gazok nagyok feszit a hasam.ez normalis?
2013. júl. 12. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:
hormonális oka van, sajnos ezt el kell viselned 2 hónapig ,addig alkalmazkodik hozzá a szervezezet,a puffadás ill.szélgörcsökre nyugodtan vegyél be nospát .
2013. júl. 12. 01:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt ez teljesen normális.

Bár engem érdekelne, hogy hogy lett megállapitva a 3hetes terhességed??!!

2013. júl. 12. 04:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen normális és engem is érdekelne hogy hogy állapították meg illetve ki a 3 hetes terhességet. Én már 2 hét mulva félidős vagyok de minden reggel trombitálok :D már kezd kellemetlen lenni hiszen a férjem nem ereszt ekkora galambokat
2013. júl. 12. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
,
2013. júl. 12. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, természetes. Én személy szerint mindkettővel a végéig gázosítottam. A férjem kész volt, ahogy Én is. Ahogy kibújtak rögtön megszünt a probléma. Kitartás.
2013. júl. 12. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!