Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon ez az első striám...

Vajon ez az első striám lehet? 25 h km

Figyelt kérdés

[link]

Ma reggel vettem észre a pocimon ezeket a rózsaszín csíkokat. Nekem még soha nem volt sriám, így nem tudom milyen. Ennek olyan furcsa alakja van számomra. Nem ilyeneket láttam a képeken.

Egyébként nem probléma, ha anyagtigris leszek :) nem azért kérdezem.

2013. júl. 11. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen ez valószínű, hogy az. Nekem auz egyik kismama barátnőm ajánlott rá krémet. Nekem is 1-2 lett de használtam rá prevenstria krémet és több nem alakult ki. Azért ne akarj anyatigris lenni :)
2013. júl. 11. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vakartad meg erősen, vagy a ruha nem nyomta meg? Nekem függőleges striáim vannak,és leginkább olyanokat láttam eddig másokon is. A tiéd mintha vízszintes lenne és feltűnően párhuzamosak. Jól látom?

Ezek durva képek, tudom, de az irányt jól mutatják:

[link]

2013. júl. 11. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebből a szögből ez nekem inkább úgy tűnik, mint ha megvakartad volna álmodban.

Már csak azért is, mert nem ilyen irányban állnának, de ki tudja.

A folytatás mindent elárul majd. :)

Jó pocaknövesztést!

2013. júl. 11. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem stria, talán megnyomta a ruha, vagy meggyűrődött a pocakodon a bőr ülés közben? Esetleg elvakartad? Szerintem a stria az, ahol látszik, hogy meg van repedve a bőr.
2013. júl. 11. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
A stria függőleges.
2013. júl. 11. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ez valóban nem stria, tegnap egész nap erősen látszódott és mára elmúlt. Én azt hittem, hogy nem sértettem meg, de ezek szerint valahogy mégis.
2013. júl. 12. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!