Vérzéstől számítva az első 3 hétben nem szedtem a magzatvédőt, az baj? Ebben az időszakban még be sem ágyazódott, tehát nem volt kapcsolatban a vérkeringésemmel?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 14:59
1/4 anonim válasza:
nem baj. Aki ne tervezi a babát csak becsúszik az sem szed elötte és mégis minden rendben tud lenni a babájával. Persze nem árt már elötte szedni de ha nem tetted akkor sem biztos hogy baj lesz vele, sőt. A magzat a 6.héttől van kapcsolatban az anyával, addig nem. Ezt épp azért 'csinálja' igy a szervezet hogy addig amig nem tudja a nő hogy babát vár ne kárositsa a magzatot. A 6. héten alakul ki a köldökzsinor.
2/4 anonim válasza:
Dehogy baj!
Én sem szedtem. Csak miután kiderült, hogy kismama vagyok.
És? Gyönyörű szép és egészséges kis fiam született.:)
3/4 anonim válasza:
Elvileg ajánlják, hogy folsavat már 3 hónappal, vagy 1 hónappal a terhesség előtt szedjen a kismama, de szerintem az a ritkább, ha valaki szedi. Az összes többi vitamin szerintem kevésbé fontos, és később pótolható.
4/4 anonim válasza:
hát mi évekig vártunk a babára, úgyhogy mikor sikerült, kb. 3-4 éve azt se tudtam, hol a vitamin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!