Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok a SOTE II-öt...

Ajánlanátok a SOTE II-öt szülés szempontjából? Miért jó ill. miért nem jó választás?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Ott szültem október 1-jén. Császárom volt, mert nem fordult be a babám, és volt fogadott dokim. Én nagyon meg voltam elégedve mindennel, a nővérekkel, szülésznőkkel, csecsemősökkel is minden rendben volt, és nagyon kedvesek voltak. Rosszat nem tudok írni. Az ágy sem volt vészes, sokkal kényelmetlenebbre számítottam. 5 ágyas szobák voltak, a szobatársaim nagyon aranyosak és kedvesek voltak, jól elvoltunk! A császár alatt az anesztes hölgy is egy tündér volt, és a többiek is a műtős-pakolós férfiig. Biztos lesz akinek nem jó tapasztalatai voltak, lehet csak jó brigádokat fogtam ki, de jól éreztem magam ahhoz képest hogy már alig vártam hogy haza mehessünk.

Te ott fogsz szülni? Vagy gondolkodsz rajta?

2009. okt. 18. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nem volt jó tapasztalatom, nekem is császáro volt, és előtte feleslegesen hagytak vajúdni. a szülészet az rendben volt, de a csecsemősök iszonyú bunkók, pihenni semmit nem tudtam, zokogva jöttem el, nem volt tejem, ami amint hazaértünk bedurrant. a másodikat a következő hónapban szülöm, de az már biztos, hogy nem ott!
2009. okt. 18. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az őrzős nővérekkel, és a szülésznőkkel volt problémám. Nem fogadtam, lehet, hogy az volt a baj.

Többet nem szülnék ott!

Szintén császáros anyuka, aki rengeteg időt töltött a vajúdóban.

2009. okt. 18. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen, ott fogok szülni, a dokim miatt választottam a kórházat, de érdekelt, ki mit tapasztalt anyukaként ott. köszi a válaszokat.
2009. okt. 18. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az alábbi linken találsz egy kis leírást a kórházról egy doki szemszögéből, meg képeket is.

[link]

Szerintem az itteni válaszokból, főleg, ha nem sok jön, ne következtess. Valaki így, valaki úgy éli meg a bent töltött időt, nyilván ez alapján válaszol jót, vagy rosszat.

Én is ott fogok szülni, a dokim miatt, de nekem kezdettől nem volt kétséges, hogy milyen lesz. A szülőszoba állítólag nagyon jó, a nővérek meg..... most mondjuk meg őszintén. Milyenek legyenek a nővérek a kórházakban, mikor már évek óta ezt csinálját, és ugyanúgy futószalagoznak, mint egy csavargyárban dolgozók.... nincs idejük, nekik is lehet rossz napjuk, és nem várhatja el senki, hogy minden nap mindenkivel mosolygósak és készségesek legyenek, hisz ők is emberek.

Szóval én álltalában jót hallottam a nővérekről is, a szülésznőkről is. Nekem lesz fogadott szülésznőm, és dokim is. De asszem én elég jól tolerálom az emberek viselkedését, mert velük foglalkoztam, míg dolgoztam....

34 h km

2009. okt. 19. 10:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, tényleg jó a link. Ki lesz a dokid és a szülésznőd?
2009. okt. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!