Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a szigetvári Rétvári...

Milyen a szigetvári Rétvári Csaba szülésnél? Telszáma? Mikor rendel magán? Ha elmegyek akkor megnézi az eddigi leleteimet megvizsgál és az aktuális uh-t is megcsinálja?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a Rétvári,nagyon sokan ajánlják!Én a 4d ultrahangra járok hozzá és az a véleményem,hogy szuper doki,alapos és mindent részletesen elmagyaráz.Úgy hallom,hogy szülésnél is maximálisan jó!A tel.számát nem tudom,telefonálj be a szigetvári kórházba ott tudsz vele időpontot egyeztetni.Az aktuális uh.-ot is megcsinálja!
2009. okt. 18. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is hozzá járok!Nagyon jó doki, igaz elég szabadszájú!:-)

Csütörtökönként rendel fél 4-től a szigetvári újkórházban.10 hetes km.

2009. okt. 19. 10:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát én holnap megyek hozzá a rendelési időben, meg akarom kérni, hogy vezesse le a szülésemet és nézze meg a lelteimet és végezze el az aktuális uh-t, csak mi még most készülünk újra hazaköltözni és szerdán vissza kell mennem pestre, de nov 1-től én is már a magánrendelésére akarok járni, de hogyha belecsúsztatok egy kis pénzt a zsebébe most is jól fog bánni velem ugye? Mert már unom, hogy a pesti orvosok mennyire trehányak és hanyagok! Ha meg szabad szájú az nem baj, legalább egy közvetlenebb viszony fog kialakulni a szülésre! :)
2009. okt. 19. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy jól fog bánni veled!A pénzt meg ő is mint minden Doki nagyon szereti!!!!
2009. okt. 20. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell külön pénzt adni neki ahhoz hogy jól bánjon a betegeivel,(persze a szülési hálapénz az más tészta) én is mindig csak a magánrendelés árát fizetem ki neki mégis évek óta szívesen fogad! Nála szültem a kislányomat, műtött is és a második babám is nála fogom szülni, most 18 hetes terhes vagyok és 70 km-re lakom Szigetvártól, de nekem megéri!
2010. szept. 29. 20:59
 6/6 anonim válasza:
Elég régi a poszt ahogy látom, de hátha még nézi valaki :) A magánrendelés nála mennyibe kerül ?
2015. nov. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!