34+6 hetesek vagyunk. Szülés elött hány nappal kezd el keveset mozogni a baba?
Figyelt kérdés
2100-as méhszájjal lehet egyszer-kétszer még kádban fürdeni?2009. okt. 18. 16:43
1/3 anonim válasza:
Szia, én 39 hetes vagyok, és egészen idáig nagyon aktív volt a babám. Mostanában, vagyis kb 1 hete már inkább csak bögdös. :) Nekem 2111 a méhszájam, a doki azt mondta, hogy éljünk nemi életet nyugodtan, és nagyon ritkán fürdök is. 1 héten 1x. de csak 5 percig, és nem forró vízben.
2/3 anonim válasza:
Nekem vajúdás alatt is teljesen aktív volt,mintha nem is történt volna semmi két fájás között egy-egy bulit lenyomott.:)
3/3 anonim válasza:
Szia! Én 40+2hétre szültem, elötte 3 napig éjjel-nappal mocorgott a kisfiam. A szülés napján viszont alig mozdult valamit. Én nem tudtam, hogy nyitva vagyok-e, mert sosem nézték, így végig fürödtem, mielőtt a kórházba indultunk akkor is a kádba ültem (állni nem is tudtam volna a fájdalomtól), és a kórházban mondták, hogy 7cm-re ki vagyok nyílva. Semmi bajunk nem lett belőle.
Az ember nyilván tisztán tartja a kádját, így nem kap semmi fertőzést, amikor fürdik.
2hetes baba anyucija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!