Reggel megyek 8-ra terheleses cukorra. Nagyon elszurtam?
Figyelt kérdés
Ma este 8-kor megettem egy szelet tortat. Ez nagyon elrontja a holnapi eredmenyt? (Szulinapot unnepeltunk, de nem gondoltam erre sajnos, a doki meg nem hivta fel a figyelmem. Mast nem vacsoraztam.)2013. júl. 9. 22:37
11/14 anonim válasza:
Nem, nem szúrtad el. :) Én a vércukor vizsgálat estéjén még tízkor javában csokiztam. :) És teljesen jó lett az eredményem.
Szóval, semmi gond! A vizsgálat eredményét nem fogja befolyásolni! Holnap a vizsgálatra kell éhgyomorra menni, majd két órán keresztül csak tiszta vizet ihatsz. Egyébként simán viselhető vizsgálat. (Én abban a két órában még be is vásároltam. :)) És ha adhatok egy tippet, az oldathoz csöpögtess némi citromlevet. Olyan íze lesz, mint a limonádénak. :)
12/14 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! ;-)
2013. júl. 10. 06:32
13/14 A kérdező kommentje:
Nalam sem artott meg a torta, mindket ertek 5 alatt lett. :-)
2013. júl. 13. 08:25
14/14 anonim válasza:
Nagyszerű :-)! Problémamentes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!