Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes debreceni kismamák?

6 hetes debreceni kismamák?

Figyelt kérdés
Voltatok már uh-on? Ha igen mit láttak?
2013. júl. 9. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én 8 hetes vagyok.7 hetesen,4 naposan voltam először uh-on.Szabályos petezsák,élő 7 mm-es embriót láttak.
2013. júl. 9. 22:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Én tegnap voltam. Petezsákot és szikhólyagot is látott. Azt mondta 3hét múlva menjek vissza, addigra már szépeket is látunk. De most az aggaszt a legjobban, hogy a derekam meg a méhem olyan mintha nyúlna vagy izomlázam lenne ott. Éjszaka is alig aludtam.
2013. júl. 10. 10:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja kihez jársz dokihoz?
2013. júl. 10. 10:26
 4/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok,amit érzel az természetes.OTI-ba járok egyenlőre,orvost félidő körül akarok fogadni.Klinika,Jakab Attila a kiszemelt.És neked?
2013. júl. 10. 16:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Én Székely Péterhez járok a magánrendelésére de még nem tudom orvosomnak majd kit válasszak. Jakab milyen?
2013. júl. 11. 09:10
 6/16 anonim ***** válasza:
A vörös,szeplős Székelyhez?Rajta is gondolkodtam.Jakabot a testvérem ajánlotta,nagyon jó.(remélem)
2013. júl. 11. 15:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen a vöröshöz! Nagyon aranyos és jó fej! Hogy érzed magad? Tüneteid?
2013. júl. 12. 11:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Tudom,ismerem.A lányommal hozzá jártam tanácsadásra,aztán mint nőgyógyászhoz is az otiba,hiába nem oda tartoztam.Én is kedvelem.Tüneteim?Borzasztó erős hányinger úgy a 6. hét óta.Hol éhes vagyok,hol hányingerem van,ha eszek sem múlik el.A 7. hét körül barnáztam,kaptam rá gyógyszert,el is múlt.Ezen kívül nem sok minden.És neked?Hanyadik baba?
2013. júl. 12. 12:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Nekem is pont ugyanezek a tüneteim!:-) Egész nap émelygek de ha véletlen meg is kívánok vmit utána hányingerem lesz. A másik hogy elég ingerlékeny vagyok. Olyan mint menzesz elött csak még erősebben. Nekem az első babám lesz. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen mert volt már egy vetélésem.:-(
2013. júl. 12. 20:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Lehet tudni mitől barnáztál?
2013. júl. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!