Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok benne biztos hogy...

Nem vagyok benne biztos hogy terhes vagyok és szedem a fogamzás gátlót és közbe ugyan úgy megjön. Akkor mi történik ha kiderül hogy az vagyok és gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Akkor az nagyon nem jó! Főleg a babának nem tenne jót! Jobban tennéd, ha konzultálnál a dokiddal, mert 1 gyors ultrahanggal azonnal megmondja, hogy lát-e terhességet vagy sem. Továbbá, mivel a tabletta álterhességet állít elő a szervezetedben, így nem tudom, hogy a tesztre lehet-e egyáltalán alapozni?!
2009. okt. 18. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Sztem, ha nem vagy benne biztos, de úgy érzed, akkor érdemes minél előbb dokihoz menni, majd ő tudja a teendőket. Dokihoz, de hamar!
2009. okt. 18. 10:26
 3/8 A kérdező kommentje:
hát a teszt az azt mutatja hogy nem vagyok az,de közbe meg ugyan úgy megjön,de ha terhes is lennék akkor már láccana a hasam legalább 1 kicsit is,mert 3 hónapja hogy ha terhes vagyok
2009. okt. 18. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
55%

A teszt nem mutat pozitivat a tabletta miatti álterhesség miatt - mivel a babánál keletkezö hormont méri, ami ilyen esestben nincs jelen.

MEnj orvoshoz, szerintem csak ideges vagy, de ha tényleg terhes lennél, akkor minél elöbb abba kell hagyni a gyógyszert, mert árthat a picinek.

2009. okt. 18. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
De miből gondolod egyáltalán hogy terhes vagy?Vannak valami tüneteid?Mert ha megjön rendesen+gyógyszert szedsz akkor szerintem nem sok esélye van..
2009. okt. 18. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

10:25-ös vagyok. A hasadon nem látszana még, ne butáskodj!! A kérdéseid alapján 1 terhességről beszléünk. Akkor is ha már 3. hónap alajén jár a terhességed, "csak" egy Kb 5cm-es és 25grammnyi magzatról beszélünk. Ez még nem hiszem, hogy látszik!! Az 1. terhesség, általában a 4.hó végétől látható, amikor már Kb 200gramm és 15cm hosszú a magzat.

Jobban tennéd, hogy ha a kérdezősködés helyett SOS elmennél egy dokihoz. Ő 5 perc alatt megmondaná neked, hogy mit tegyél és mit ne, és te is megnyugodhatnál, mert nem a sötétben tapogatóznál. Sok sikert.

(2 gyermekes anya)

2009. okt. 18. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A terhességi teszt tabletta mellett is ugyan úgy kimutatja a HCG-t a vizeletben mintha nem szednéd ez nem tudom honnan származik,hogy nem.Nekem két barátnőm is esett teherbe tabletta mellett és mindkettőnek pozitiv lett a tesztje.
2009. okt. 18. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Azért mert valaki megmondja neked őszintén a vélemenyét még nem kell lepontozni a válaszát. Semmi olyat nem írtam, ami nem lenne igaz!!
2009. okt. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!