Ha fogadok szülésznőt az végig ott van az ember a vajúdás alatt is?
mindenképpen jobban jössz ki mint ha dokit fogadnál
velem majdnem végig ott volt (leszámítva a pisi és evés szüneteket:-)
doki összesen 3x volt bent de nem vizsgált meg csak rákérdezet h minden rendben van e
Az első szülésemnél nem túl sokat volt bent. Gyanítom, volt neki éppen másik kismamája is, aki akkor szült. Sokkal korrektebb lett volna, ha szól, és hív maga helyett egy másik szülésznőt, és akkor neki fizetek.
A második szülésemnél másik szülésznőt kértem fel, teljesen más volt! Végig ott volt, segített ahol tudott.
Én nem fogadok szülésznőt!
Amúgy szerettem volna, de akörnyezetemben levő nemrég szült is,erőseim/barátaim rossz véleménnyel voltak.
3-nál bent sem volt, egynél bent volt, de semmit nem csinált, mindig elment.
Én a Szent Imrében fogok szülni, ahová 2 kísérő mehet be.
Anyukám volt bent már szülésnél, és a doki mondta neki mit csináljon.
Pl: köldökzsinór elvágása, vajúdásnál segített, törölgette lent, stb.
Szóval nekem a párom és az anyum lesz bent.
28+3hkm
Kedves 4.
Én is a Szent Imrében szültem, ahogy írtam, felemásak a tapasztalataim. Aki a második szülésemen volt bent, őt egyébként szívből tudnám ajánlani.
3. voltam
Köszi:)
Nem értem ha valaki felfogad egy szülésznőt miért nem megy el:((Akkor mondja azt,hogy nem ér rá vagy bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!