Mit illik ilyenkor vinni a kórházba?
Mindenki más, de inni biztos ihat, alkoholon kívül bármit, bár van aki kerüli a rostos fújós dolgokat, a mentes víz tuti.
Azátn jól jöhet némi nass, kiegészítve a kórházi kaját.
Sokan örülnek rendes ételnek is.
A gyümölcs necces, szintén fújhat, de almát lehet enni bármikor.
Egy kis apróság, én pl kaptam egy textilvirágot, jól esett, kitettem az asztalra és mindenki megcsodálta:-)
Olvsnivaló is jól jön, akár könyv, akár magazin.
De rá is kérdezhetsz, hogy mit szeretne, biztos más is visz be neki valamit...
Szinte mindent lehet terhesen enni/inni :)
Egy finom rántotthús, téliszalámis szendvics, meki kaja, magyaros pizza, rántott camembert, csoki, csoki, csoki :D tiramisu, csokitorta, huh bocsi, terhes cukrom van és kicsit elkalandoztam :D
33h km :)
én nagyon sok tiramisut ettem terhesen, azért szabad enni, persze csak amíg nem romlik meg a tojás :D Nyers húst viszont tényleg nem szabad!már alig várom, hogy tatár bifsteak-et egyek :D
de jó, legyen akkor tiramisu helyett somlói :D
Barátnőm 18 évesen szült és mit tudtuk mi még akkor,hogy mit ehet egy frissen szült nő,kismama,anyuka,hát vittünk neki egy nagy táska édességet,minden földi jóval,piskóta tallérok,csokik minden ízben:D
Sok sok boldogsághormont a barátnődnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!