Mikortól látszik tényleg a baba és nem csak puffadás? 17 hetes vagyok és már hegyesedik a pocim.
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 14:05
2/5 anonim válasza:
Szia! Ez mindenkinél más. Én a második babámmal vagyok terhes, a 18. hét végén járok és hatalmas a pocakom. Az első babánál is nagy volt már ilyenkor, de ekkora?:D Olyan a pocim, mint másnak 6-7 hónaposan.
3/5 anonim válasza:
Nekem az első a 10. héttől, a második 9. héttől.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is az már baba uyanigy kezdte az enyém is.A 20.héten már látszott jobban most meg már nagyon kerek lett :)Neked is kisfiu?Azt mondják ha hegyes akkor fiu.
21 hetes
5/5 anonim válasza:
Nekem első baba, és úgy a 16-17. héten már eléggé látható volt, és más volt a formája, mint a sima felfújódásnak.
Már 19. hetesek vagyunk és szép kerek, hegyes a poci. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!