Mikor kezdett el nőni a pocakotok?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, a kezdő súlyom 90kg, sajnos. Érzem, hogy kerekedik a hasam alja, tudom az én esetemben mások számára lényegesen később lesz látható. De alig nőt most az utolsó 1-2 hétben. Ez normális? Most töltöttem be a 12hetet.2013. júl. 7. 10:35
1/11 anonim válasza:
Harmadik babát várom,85 kg-val estem teherbe és nem nőtt még a hasam pedig 14 hetes vagyok
2/11 anonim válasza:
Én nem voltam túlsúlyos, de a harmadik hónaptól kezdett el nőni!
3/11 anonim válasza:
Eleg vekony vagyok, 42kilo. Aki tudta hogy mit figyeljen latta mar 10.heten es en is ereztem, a combom es a hasam hizott
4/11 anonim válasza:
12 hetesen már látszott ha olyan felső volt rajtam ami szűk. első baba
5/11 anonim válasza:
normális h nem nőtt most , nem is fog mindig ugyanabban a z ütemben nőni , nekem 2 hete ugyan akkora mérem centivel ... :-)))) 30hkm
6/11 Kiki01 válasza:
Az elsővel ez még normális. Bezzeg majd a második-harmadiknál:)))) A másodikkal most vagyok 15 hetes, de már akkora a hasam mintha a jövő héten szülni mennék:)
7/11 anonim válasza:
Én nagyon vékony vagyok, 42 kg-val kezdtem a terhességet. Mindenki mondta hogy nagyon korán fog látszódni a pocakom. Ennek ellenére talán a 20. héttől kezdett úgy látszódni, hogy másnak is feltűnt. Végig kicsi hasam volt!!
8/11 anonim válasza:
Én 55-el kezdtem,a 20.héten kezdett látszani,de amikor már gömbölyödött is,az kb.24-26 hetesen volt.
9/11 anonim válasza:
Én is túlsúllyal vagyok most 10 hetes 4. baba és már látható.
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. 4hete nem kellett mennem a dokihoz, holnap lesz a 12hetes UH, nagyon hosszú volt az elmúlt idő, és néha bepánikolok.
2013. júl. 7. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!