Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorbeteg kismamák! Munkahely...

Cukorbeteg kismamák! Munkahelyen hol méritek a cukrotokat?

Figyelt kérdés
Sajnos nálunk annyira kicsi a wc, hogy a mostani pocakommal már az is kész mutatvány, hogy pisilni tudjak, mert majdnem beverem a fejem az ajtóba... Külön mosdónk nincs, a konyhán mosunk kezet. Az irodában bent az asztalnál viszont bunkóságnak érezném mérni a cukromat a többi kolléga előtt. Vagy nem az? A legnagyobb gond, hogy az egyikük a vér gondolatától is már fehéredik és ájuldozik. Olyan ciki ez az egész. Már magában a betegséget is nehezen fogadtam el, mivel semmi panaszom, teljesen jól érzem magam, a diétát tartani is időigényes, és még ez is. Már a diéta miatt is szájukra vettek a kolléganőim, mert szerintük túl parázom a dolgot a méregetéssel, meg hogy nem fogadok el tőlük soha csokit, sütit.
2013. júl. 6. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Étkező, raktár, ha van és elég tiszta, kényelmes.
2013. júl. 6. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mérés előtt úgyis kezet mosol, viszed magaddal a cukormérőt, és a konyhában megméred, vagy befordulsz fél percre a sarokba, ha olyan helyen ülsz. De szerintem simán az asztal alatt is meg lehet oldani.
2013. júl. 6. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi volt az értéked, hogy ennyire mérni kell. Nekem is volt terh. cukrom, de én sohasem mértem, betartottam a diétát és ennyi. 2 hetente menni kellett vérvételre, ott is mindig OK volt az eredmény.
2013. júl. 6. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, csak 1-2 percig tart. Zárd magadra a knyhaajtót.
2013. júl. 6. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én simán szoktam az asztalnál irodában. Bár én "sima" cukros vagyok. Aki meg fél a vértől: nem kell vele közölni, észre se fogja venni.
2013. júl. 7. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!