Terhesegi cukorbeteg kismamik tudnatok valaszolni?
Keress rá a neten, hogy "cukorbetegek diétája", még kész menüsorokat, recepteket is fogsz találni.
Tényleg sok, amit mértél.
Azért kell egy órával mérni, mert a legmagasabb értékre kíváncsiak. Magasakat mérsz, elvileg 7 alatt kell maradnia az értéknek, azok a jó értékek.
Érdekes, hogy nem kell tenned semmit, nálunk erre kemény, behatárolt diétát szabnak, és ha így sem jó, akkor inzulint kell kapnod.
A terhességi cukorbetegség nem függ össze a testsúllyal, vékony, tökéletes bmi-vel rendelkezők is lesznek cukorbetegek.
Nincs ott diabetológia, cukorbeteg-gondozás?
Azért kell 1 órával evés után,mert a kiugrô êrtêkeket kell figyelni. Az a legrosszabb ilyenkor,hogy ingadozik a vércukor, a babának àrt :(
nekem 8.5 volt a cukrom ês 160 gr-os diêtára fogtak. Szülês után rendezödött a cukrom.
A teljes kiőrlésű kenyerekkel vigyázni kell, mert becsapós. Az én esetem a következő: ha pékségben veszem (jó hírű, kiváló minőségű cuccokat árulnak), 7 fölé lövi a cukromat.
Egy másik fajta szinte meg sem mozdítja. Válts kenyeret. Nekem a Ceres márkájú is bajos.
A Súlybarát vagy a Lidl-ben kapható Fehértó pékség kenyerei viszont semmi gondot nem okoznak. Próbálj meg más termékeket is.
Mivel külföldön vagy, így konkrét márkában nem tudunk segíteni, de mindenképpen próbálkozz valami mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!